„Galimybė tapti profesionalios ir vieningos LBA komandos dalimi bei drauge tobulėti, plėtojant Lietuvos bankininkystės sektoriaus komunikaciją ir visų suinteresuotųjų šalių bendradarbiavimą, man yra įdomus ir įkvepiantis iššūkis“, – sako V. Lebedeva.

V. Lebedeva profesinę karjerą pradėjo dirbdama dienraščio „Vakarų ekspresas“ reportere bei teminių priedų sudarytoja, taip pat dirbo kultūros ir kūrybinių industrijų organizacijose, laisvai samdoma žurnaliste, o vėliau – ir komunikacijos specialiste bei projektų koordinatore.

Nuo 1991 metų veikianti LBA yra ne pelno siekianti organizacija, atstovaujanti Lietuvos bankų ir finansų sektoriui nacionaliniu bei tarptautiniu lygiu. Tarp prioritetinių asociacijos užduočių – dialogo tarp bankų, visuomenės ir priežiūros institucijų skatinimas bei finansinio raštingumo propagavimas.

Šiuo metu LBA vienija „Citadele“, „Danske Bank A/S“ Lietuvos filialą, „Luminor“, Medicinos banką, „OP Corporate Bank“ plc Lietuvos filialą, SEB, „Swedbank“, Šiaulių banką bei Lietuvos centrinę kredito uniją ir 2 asocijuotus narius: „UniCredit Leasing“ Lietuvos filialą bei kredito biurą „Creditinfo“. Asociacijai vadovauja Mantas Zalatorius.

LBA yra Europos bankų federacijos, Europos lizingo bendrovių asociacijų federacijos „Leasereurope“ bei Europos pinigų rinkos instituto narė.