Lietuvių Justės Krisiūnės ir Dariaus Krisiūno Londone įkurta „Fox Createur“ kompanija atsidūrė populiaraus žurnalo puslapiuose.

Žurnale aprašomas agentūros projektas, kurio metu buvo sukurta internetinė programėlė kompanijai „Crowdville“. Straipsnyje rašoma, kaip lietuviai dirbo su klientu, kūrė koncepciją, įgyvendino projektą.

„Fox Createur“ yra kūrybinio dueto D. Krisiūno ir J. Krisiūnės vadovaujama skaitmeninio ir prekių ženklų dizaino agentūra Londone, įkurta 2013 m. Bendrovė dirba su startuoliais ir tarptautinėmis kompanijomis, kaip „PwC“, „Lloyds Bank“, „Mvideo“ Maskvoje. Taip pat turi klientų Airijoje, Italijoje ir Niujorke.

Pernai agentūra buvo apdovanota „Web Pick of the Day“ apdovanojimu, kurį skiria „Communication Arts“ žurnalas. Taip pat sulaukė pripažinimo iš „CSS Design Awards“ ir gavo „Site of the Day“ vardą.

2013 m. lietuviai sukūrė svetainę „Vans“ bendrovei Los Andžele, kurią pastebėjo ir „Adweek“ internetinis puslapis.

2012 m. D. Krisiūnas už kūrybiškumą buvo apdovanotas bendrovės „Microsoft“, o 2011 m. gavo sidabrinį apdovanojimą lietuviškos reklamos festivalyje „Adrenalinas“.

Mėnesinis „.Net“ žurnalas įkurtas dar 1994 m. Didžiojoje Britanijoje. Savo gyvavimo pradžioje žurnalas buvo skirtas interneto vartotojams, tačiau vėliau buvo pritaikytas interneto dizaineriams.

Žurnalo savininkai taip pat organizuoja pasaulyje pripažinimą gavusius kasmetinius „The Net Awards“ apdovanojimus, skirtus interneto profesionalams.