Specialią rinkimams skirtą laidą ves DELFI vyr. redaktorė Rasa Lukaitytė-Vnarauskienė ir žurnalistas, laidos „DELFI Diena“ vedėjas Arnas Mazėtis.

DELFI portale skaitytojai sekmadienį taip pat ras daug rinkimams skirtų straipsnių ir nuotraukų: kad būtų visapusiškai atspindėtos rinkimų aktualijos redakcija sutelks visas turimas pajėgas.

DELFI skaitytojai galės sekti naujienas įvairiose platformose: skaityti tekstus, žiūrėti vaizdo transliacijas per DELFI TV, feisbuke ar kanale „YouTube“.

Gegužės 12-ąją pirmąjį Prezidento rinkimų turą su DELFI stebėjo šimtai tūkstančių žmonių. Pagrindinis straipsnis apie rinkimus, „Įtemptos rinkimų nakties pabaiga: fotofiniše – minimali Šimonytės persvara“, per mobiliuosius telefonus ir kompiuterius surinko 800 tūkst. peržiūrų.

Skaitomiausias straipsnis su nuolat atnaujinamomis rinkimų naujienomis iš viso buvo skaitytas 20611 valandų ir 31 minutę.

Gegužės 12 dieną po 20 val. DELFI publikavo 45 straipsnius ir 30 vaizdo medžiagų, susijusias su rinkimais. Rinkimų naujienas taip pat buvo galima sekti specialioje DELFI rinkimų laidoje, kurią vedė DELFI vyriausioji redaktorė Rasa Lukaitytė-Vnarauskienė ir laidos „DELFI Diena“ vedėjas Arnas Mazėtis.

Ši laida DELFI portale surinko daugiau nei 117 tūkst. peržiūrų, taip pat 27 tūkst. žiūrovų ją žiūrėjo DELFI feisbuko paskyroje ir 10 tūkstančių DELFI „Youtube“ kanale. Ši laida taip pat buvo transliuojama per „Init TV“ ir „Žinių radijo“ eteryje.

DELFI žurnalistai taip pat rengė daug papildomų gyvų transliacijų iš rinkimų apylinkių, kalbino kandidatus į prezidentus, ekspertus, rinkėjus – šios transliacijos feisbuke surinko beveik 83 tūkst. peržiūrų.

Skaitomiausias kiekvieną dieną naujienų portalas DELFI su visa eile teminių kanalų, skirtų įvairioms auditorijoms ir skelbimų portalas „Alio.lt“ nuo 2007 m. priklauso Estijos žiniasklaidos grupei „Ekspress Grupp“. Tai žiniasklaidos grupė, plėtojanti internetinės žiniasklaidos, leidybos ir laikraščių verslą Baltijos šalyse. „Ekspress Grupp“ Lietuvoje taip pat priklauso ir reklamos paslaugų internete bendrovė „Adnet media“.