„Ryto laida yra žiūrima per visus Delfi video kanalus, tad matydami jos populiarumą nusprendėme ilginti laidą, tokiu būdų suteikdami žiūrovui dar daugiau turinio įdomiomis temomis, o pasibaigus karantino suvaržymams pažadame, kad į laidą sugrįš ir gyvos dainų premjeros, ir susijungimai su tiesiogiai vykstančiais renginiais, ir kiti panašūs interaktyvūs dalykai“, – sako Delfi Rinkodaros vadovas Irmantas Matilionis.

I. Matilionis priduria, kad „Delfi rytas“ jau persikėlė ir į erdvesnę studiją, kur bus patogiau kurti įdomias papildomas veiklas. „Delfi rytas“ prasidės 9 val. ir tęsis iki 10.30 val.

Kasdien laidoje gvildenamos kiekvienam lietuviui aktualios temos – ekonominės prognozės šiems metams, naujausios žinios apie koronaviruso suvaldymą, kaip sveikai maitintis, aptariami įdomūs renginiai ir iniciatyvos, bei kitos kasdien svarbios temos. O prie „Delfi rytas“ komandos prisijungusi Dalia Vaitkutė-Šiaulienė žada ir daugiau turinio apie atostogas, keliones ir kitas pramogas.

„Aš esu Delfi Kelionių kanalo redaktorė, tad kelionių ir laisvalaikio temos man itin artimos, todėl su ryto laidos žiūrovais mielai dalinsiuosi šiuo turiniu. Ypač dabar norisi suteikti daugiau informacijos apie tai kaip neišvykstant toli į svečias šalis galima pažinti savo miestą, apylinkes, kaip pandemijos kontekste planuoti ir didesnes išvykas, bei dalintis kitais patarimais iš ekspertų lūpų“, – sako nauja laidos vedėja D. Vaitkutė-Šiaulienė.

Dalia Vaitkutė-Šiaulienė

Laida „Delfi rytas“ rodoma nuo 9 val. per televizijos kanalą Delfi TV ir portale Delfi. Visas laidas galite rasti čia.

Jeigu savo televizoriuose dar neradote Delfi TV, pabandykite peržiūrėti visų rodomų kanalų sąrašą – gali būti, kad jo paprasčiausiai dar neradote tarp kitų gausos. Jeigu nerandate, atnaujinkite kanalų paiešką. Vis tik, jei nepadės ir šie būdai – kreipkitės į savo televizijos tiekėją. Delfi TV – nemokamas televizijos kanalas pasiekiamas visiems Lietuvos gyventojams.

Skaitomiausias kiekvieną dieną naujienų portalas „Delfi“ su visa eile teminių kanalų, skirtų įvairioms auditorijoms ir skelbimų portalas „Alio.lt“ nuo 2007 m. priklauso Estijos žiniasklaidos grupei „Ekspress Grupp“. Tai žiniasklaidos grupė, plėtojanti internetinės žiniasklaidos, leidybos ir laikraščių verslą Baltijos šalyse. „Ekspress Grupp“ Lietuvoje taip pat priklauso ir reklamos paslaugų internete bendrovė „Adnet media“.