L. Flyntas, geriausiai žinomas kaip pornografinio turinio žurnalo „Hustler“ savininkas, sako galintis įvardinti daugybę priežasčių, kodėl D. Trumpas turėtų netekti savo pareigų, tarp kurių mini kompromituojančią vidaus ir užsienio politiką, nuolatinius interesų konfliktus kalbant apie jo verslo imperiją, taip pat nesibaigiančius melus, nepotizmą, nekvalifikuotų asmenų aukštoms pareigoms samdymą.

Būtent dėl to jis sako ieškantis galinčios D. Trumpą nuversti informacijos, pavyzdžiui, jis siūlo pasirausti D. Trumpo mokamuose mokesčiuose ar jo verslo investicijose. „Ar jis veikė taip, kad rusai gavo finansinės naudos? Ar Jungtinės Valstijos dabar veikia tam, kad saugotų D. Trumpo verslo imperiją? Mes turime viską iškelti į viešumą“, - kviečia L. Flyntas.

„Apkalta būtų bjaurus, vaidingas procesas, tačiau alternatyva – dar treji metai destabilizuojančios sutrikusios veiklos – būtų dar blogesnė. Aš jaučiu, kad tai yra mano patriotiška pareiga ir tuo pačiu tai visų amerikiečių pareiga, atsikratyti D. Trumpo, kol dar ne vėlu“, - rašoma reklamoje.

„The Washington Post“ atstovė Kris Coratti atsisakė atskleisti, kiek buvo sumokėta už šią reklamą ir prieš kiek laiko ji buvo užsakyta. Ji apsiribojo komentaru, kad paprastai, jei reklamos nėra nelegalios ir neskatina nelegalių veiksmų, jų turinys nėra ribojamas.

Tai – ne pirmas kartas, kai L. Flyntas imasi panašių veiksmų. 2007 m. jis tame pačiame „The Washington Post“ siūlė milijono dolerių premiją už informaciją apie kurio nors politiko įsipainiojimą į neleistinus seksualinius santykius, kurią jis galėtų išspausdinti žurnale „Hustler“. Dar anksčiau, 1998 m., kai tuometinis respublikonų deputatas Bobas Linvingstonas prisipažino apie nesantuokinius ryšius, L. Flyntas skelbė, kad jis taip pasielgė dėl to, kad žinojo patekęs į jo akiratį.