Daugiau nei 12 tūkst. prenumeratorių turinti platforma kas savaitę sparčiai augina savo skaitytojų ratą ir siūlo išskirtinę galimybę ne tik už specialią 19,99 Eur kainą įsigyti metinę prenumeratą, bet ir varžytis dėl elektromobilio. Jo laimėtojas burtų keliu išaiškės rugsėjo 3 d.

Kiekvieną penktadienį iki rugpjūčio 27 d. „Delfi TV“ laidoje „Delfi Rytas“ kartu su prenumeratos visam gyvenimui laimėtoju skelbiami ir finalininkai. Savo sėkmę „Prenumeruok ir važiuok“ konkurse gali išbandyti visi, įsigydami metinę prenumeratą ČIA.

Kiekvieną savaitę prieš laidoje paskelbiant laimėtojus, „Delfi Plius“ redaktorė Vytautė Merkytė supažindina su platformos turiniu. Ji papasakojo apie tai, kad šią savaitę prenumeratoriai turėjo galimybę sužinoti apie vaikų valstybę, kuri egzistavo Europoje net 40 metų: „HAPPY 365 vyr. redaktorė Jurga Baltrukonytė pakalbino 37 metų Sandrą – moterį, kuri savo vaikystę praleido La ciudad de los muchachos. Tai buvo rojus našlaičiams – čia kunigas Silva įkūrė vaikų „valstybę“, kuri turėjo savo banką, pinigus ir net cirką. Tai neįtikėtina istorija, apie kurią mažai kas žino.“

Kaip pabrėžia V. Merkytė, „Delfi Plius“ galima rasti ir ekspertų straipsnių: „Prenumeratoriai turi progą mokytis investavimo paslapčių iš Tautvydo Marčiulaičio. Jis paaiškina, kuo skiriasi investavimas nuo spekuliavimo, ir dalijasi ilgalaikio investavimo privalumais. Pavyzdžiui, jei kas mėnesį investuojama po 100 eurų su 10 proc. metine grąža, tuomet per penkerius metus investuotojas įdėtų 6 tūkstančius eurų, o iš viso sąskaitoje susikauptų 7692 tūkstančiai eurų. Po 15 metų įdėto kapitalo ir viso turto santykis jau būtų visai kitoks. Investuotojas iš viso įdėtų 18 tūkstančių eurų, o sąskaitoje gulėtų virš 40 tūkstančių. Autorius labai aiškiai ir tiksliai sudėlioja investavimo naudas.“

Taip pat platformos prenumeratoriai turi galimybę pamatyti slaptų pareigūnų darbą iš arti. „Fotografas Augustas Didžgalvis beveik metus praleido su Vadovybės apsaugos tarnyba ir fiksavo jų kasdienybę. Šių pareigūnų pagrindinė misija – saugoti mūsų valstybės vadovus. Šiame darbe įtampos ir emocijų tikrai netrūksta, tą puikiai parodo ir fotoreportažas“, – pastebi „Delfi Plius“ redaktorė.

Be minėtų autorių, tarp „Delfi Plius“ platformos kūrėjų yra daug puikiai pažįstamų pavardžių, tokių kaip Rytis Zemkauskas, Dailius Dargis, Giedrius Drukteinis, Jurga Jurkevičienė, Saulius Čaplinskas ir kt. „Delfi Plius“ laidas kuria Vaidas Čeponis, Vaida Kurpienė ir Rimas Šapauskas, savo kuriamu turiniu dalijasi Audrius Bačiulis ir Algis Ramanauskas-Greitai. Prenumeratoriai taip pat gali lietuvių kalba skaityti leidinius „The Economist“ ir „Bloomberg“, klausyti „Žinių radijo“ laidų, sukurtų tik „Patreon“ platformai, mėgautis kultūros leidinių „Kultūros barai“ bei „Šiaurės Atėnai“ straipsniais, leidyklos „Dvi Tylos“ knygų ištraukomis ir kt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)