KOMAA visuotinio narių susirinkimo metu buvo išrinkta nauja valdyba. Jos pirmininku dar vienai kadencijai perrinktas „Vizeum“ agentūros vadovas Saulius Šukaitis, pirmininko pavaduotoju liko „Media House“ vadovas Rolandas Ragaliauskas, tai pat į valdybą yra išrinktas Marius Petrukaitis („MILK“), Linas Paškevičius („Adell Taivas Ogilvy“), Daiva Tonkūnienė („DDB Vilnius“), Žydronė Amšiejūtė („Mediacom“) bei Kristoforas Akromas („Ad Fingers“).

KOMAA direktorius Gintaras Šeputis džiaugiasi atsinaujinusia Valdyba, nes prisijungė daugiau kūrybinių agentūrų vadovų. Šiais metais yra numatoma sustiprinti lietuviškos reklamos festivalį „Adrenalinas“, praplėsti KOMAA narių skaičių, spręsti žiniasklaidos tyrimų klausimus bei vykdyti dar kelis projektus, apie kuriuos, kaip rašoma pranešime žiniasklaidai, kol kas kalbėti dar anksti.

Be naujos valdybos KOMAA gali pasidžiaugti ir atsinaujinusiu tinklalapiu, kuriame, kaip žadama, bus daug patogiau sekti rinkos naujienas ir susipažinti su svarbiausiomis asociacijos naujienomis. Visi besidomintys KOMAA veikla yra kviečiami užsisakyti ir naujienlaiškį.

Taip pat asociacija atskleidžia, kad jubiliejinis, penkioliktasis reklamos festivalis „Adrenalinas“ vyks birželio 9 dieną, o apie darbų priėmimą bus paskelbta jau artimiausiu metu.