Apdovanojimais buvo įvertinti „Not Perfect“ agentūrų Vilniuje, Rygoje ir Taline darbai – pastarajame mieste agentūra buvo atidaryta 2019 m. liepą.

„Not Perfect“ vadovas Paulius Senūta džiaugėsi, kad pastarieji apdovanojimai agentūrai buvo itin sėkmingi – ne vienoje kategorijoje jie buvo lyderiai pagal laimėtų apdovanojimų skaičių.

„Not Perfect Vilnius“ apdovanojimai atiteko už filmuotas reklamas prekybos centrui „Lidl“, lauko reklamas Vilniaus implantologijos centrui, pakuotes „Švyturio“ ir „Raudonų plytų“ alui. Į trumpuosius sąrašus iš „Not Perfect Vilnius“ siūlytų darbų taip pat pateko filmuota reklama organizacijai „Gelbėkit vaikus“, savireklamos kampanija portalui „15min“.

Pirmuosius metus Estijoje skaičiuojanti „Not Perfect Tallin“ daugiausiai apdovanojimų susižėrė už reklamas „Tele2“ ir „Saku“ alaus daryklai.

P. Senūta sakė, kad nors jų agentūra dirba su „Tele2“ ir Estijoje, ir Latvijoje, kiekvienoje iš šių rinkų kuria atskiras reklamas. „Vis tiek labai skirtinga situacija, skirtingai suvokiamas prekės ženklas ir yra viskas daroma individualiai“, – sakė jis.

Visą laimėtojų sąrašą galima rasti čia.