J. Razbadauskytė yra baigusi komunikacijos mokslus. Anksčiau ji dirbo žurnaliste naujienų portale tv3.lt, o praėjusiais metais radijuje „Power Hit Radio“ sekmadieniais vedė tinklalaidę „Sako, dabar tai madinga“, rašoma pranešime žiniasklaidai.

„Nuo tada, kai 2018 metais atėjau dirbti į TV3, niekuomet nesvajojau keisti įmonės – svajojau tik apie galimybę kilti karjeros laiptais. Esu dėkinga visiems, kurie įmonėje prisidėjo prie mano augimo ir leido išbandyti savo jėgas skirtingose srityse – tiek portale, tiek vedant tiesiogines transliacijas internetu, tiek ir radijuje. Dabartinį etapą matau kaip naują lapą tiek karjeroje, tiek gyvenime – džiaugiuosi, kad TV3 manimi patikėjo ir esu pasirengusi išmokti dar daugiau“, – pranešime cituojama J. Razbadauskytė.

Kaip sakė TV3 generalinė direktorė, tai – puikus vidinės karjeros galimybių TV3 pavyzdys.

„TV3 – didžiausia žiniasklaidos grupė, apimanti visas įmanomas platformas. Atsižvelgiame į kiekvieno žiūrovo individualius poreikius – per tiek laiko išmokome keistis kartu su besivystančios technologijomis ir vartotojų įpročiais. Taip pat stengiamės elgtis ir įmonės viduje – mums rūpi kiekvienas darbuotojas, tad džiaugiamės galėdami prisidėti prie jų augimo. Justė – geras vidinės karjeros pavyzdys“, – sakė L. Blaževičiūtė.

TV3 Grupė yra didžiausia žiniasklaidos ir televizijos grupė Baltijos šalyse. Lietuvoje jai priklauso nemokamo ir mokamo turinio media platformos. Nemokamas turinys: TV3, TV6 ir TV8 televizijos kanalai, naujienų ir pramogų portalas tv3.lt ir internetinė vaizdo turinio platforma TV3Play. Mokamas vaizdo turinys: skaitmeninė palydovinė televizija „Home3“, kanalai „TV3 Sport“, „TV3 Sport 2“ ir „TV3 Sport Open“, filmų kanalas „TV3 Film“ ir naujos kartos televizija „Go3“.