A. Ledovskojus pareigas palieka šalių susitarimu. Per 10 metų jis įgyvendino svarbius įmonės tikslus – UAB „Medipresa“ tapo viena didžiausių knygų ir žurnalų platinimo įmonių Lietuvoje. Pasak UAB „Medipresa“ valdybos pirmininko Martyno Basoko, išsikėlus naujus įmonės tikslus nuspręsta, kad dabar yra tinkamas metas priimti naują vadovą, teigiama pranešime žiniasklaidai.

Naujasis įmonės vadovas Laimonas Blažinskas patirtį sukaupė prekybos ir distribucijos versle – vadovavo ledų verslui įmonėje AB „Pieno žvaigždės“, pardavimų skyriui UAB „Vikeda“, buvo UAB „Aibės mažmena” vadovu. Anot L. Blažinsko, pagrindiniai tikslai, kurių sieks kartu su komanda – sustiprinti UAB „Medipresa“ poziciją rinkoje ir plėsti atstovaujamų žurnalų bei knygų asortimentą.

Laimonas Blažinskas

„Džiaugiuosi galėdamas prisijungti prie didelės ir profesionalios komandos. Esu įsitikinęs, kad šie metai bus ypač įdomūs – su komanda susitelksime į elektroninę prekybą ir išnaudosime palankias sąlygas interneto knygyno „Perkuknyga.lt“ auginimui. Tikslas ambicingas – sieksime tapti elektroninės prekybos knygomis lyderiais. Greta elektroninės prekybos stiprinimo plėsime atstovaujamų leidėjų gretas, imsimės naujų prekių kategorijų platinimo“, – sako įmonės direktorius L. Blažinskas.

L. Blažinskas pripažįsta, kad pradėti vadovauti įmonei, už kurios vairo ilgą laiką stovėjo kitas vadovas yra ir tam tikras iššūkis, tačiau įsipareigoja tęsti visus iki šiol sėkmingai vystytus projektus, atnešant ir naujovių, susijusių su kitokia darbine patirtimi, šviežiu žvilgsniu į rinką.

UAB „Medipresa“ priklauso bendrovėms „Media bitės“ (70 proc.) ir UAB „Savaitė“ (30 proc.).

Be UAB „Medipresa“, „Media bitės“ įmonių grupė jungia žurnalus „Žmonės“, „Laimė“, „Ji“, „Legendos“ bei jų skaitmeninius produktus, prenumeratos pardavimų tinklapius prenumerata.lt ir zurnaluprenumerata.lt. „Media bitės“ grupei taip pat priklauso UAB „Baltijos fotografijos linija“, valdanti prekės ženklą „Žmonės Foto“, Všį „Pasaka“, valdanti „Pasakos“ kino teatrus ir internetinę namų kino platformą „Žmonės Cinema“ bei UAB „Mano daktaras“, kuris valdo telemedicinos ir internetinių gydytojų rezervacijų sistemą „Manodaktaras.lt.