Turite savo mėgstamą knygų autorių? Norėtumėte ne tik perskaityti jo kūrinius, bet ir pasišnekučiuoti prie arbatos puodelio? Jokių problemų – „Amazon“ jums siūlo tokią galimybę. Na, bent jau siūlė balandžio 1-ąją...

„Google“ nusprendė išspręsti nepakankamos telefono apimties problemą, pasiūlydamas programėlę, kuri ištrina draugų ar šeimos narių atsiųstus nevykusius pokštus. „Vienu paspaudimu atlaisvinsite vietos kitiems dalykams, pavyzdžiui, geresniems pokštams!“, – buvo žadama programėlės pristatyme.

Automobilių „Lexus“ gamintojai pirkėjus viliojo visiškai asmeniškai pritaikytu pasiūlymu: tereikia pateikti seilių mėginį, o tuomet pagal jūsų DNR bus sukurtas jums tinkamiausias automobilis, atsižvelgiant į jūsų stiliaus pojūtį, vairavimo įpročius ir tt. O geriausia, jam net nereikės raktelio, nes norint užvesti automobilį pakaks lyžtelti vairą!

Atidarymui besiruošiantis MO muziejus Vilniuje pranešė keičiantis planus. „Atlikus tris mėnesius trukusią apklausą, kurioje dalyvavo 352 417 respondentų, paaiškėjo, kad 92 proc. apklaustųjų vietoje muziejaus norėtų matyti prekybos centrą, 7 proc. – automobilių stovėjimo aikštelę ir tik 1 proc. apklausos dalyvių pasisakė už muziejų“, – „naujieną“ pristatė muziejaus atstovai, žadėdami, kad visa meno kolekcija niekur nedings ir bus eksponuojama automobilių stovėjimo aikštelėje (išsamesnį idėjos aprašymą galite rasti čia).