J. Vėželis dirbo šiose įmonėse nuo 2009 m., o nuo 2014 m. tapo jų vadovu. Jis sako atsisakęs šių pareigų dėl gauto pasiūlymo vadovauti kitai įmonei, apie kurį netrukus planuoja pranešti viešai.

A. Žiauberis taip pat lieka bilietų platinimo bendrovės „Tiketa“ direktoriumi, o T. Inčikas toliau vadovaus Panevėžio „Cido“ arenai.

A. Žiauberis pradėjo dirbti „Tiketoje“ 2008-aisiais. Šio darbo patirtį jis žada taikyti ir vadovaudamas „Siemens“ arenai.

„Vienas didžiausių mano prioritetų – aukščiausius standartus atitinkančių paslaugų teikimas ir arenos modernizavimas. Smagu, kad jau dabar žengiame koja kojon su pasaulinėmis tendencijomis. Žinoma, ir toliau labai stengsimės, kad visa šalis galėtų mėgautis įsimintinais renginiais“, – sakė A. Žiauberis.

T. Inčikas „SEVEN Entertainment“ grupėje darbuojasi devintus metus. „SEVEN Entertainment“ yra didžiausia šalyje pramogų verslo kompanijų grupė, vienijanti įvairiose pramogų srityse pirmaujančias Lietuvos bendroves, užsiimančias arenų valdymu, renginių organizavimu ir bilietų platinimu.