„Linkiu, kad vieningas naujos valdybos darbas vestų sklandaus įmonei iškeltų tikslų įgyvendinimo link. Vienas iš aktualiausių prioritetų – užtikrinti sėkmingą Vilniaus televizijos bokšto renovaciją. Tikiu, kad nauji nariai savo žiniomis ir gebėjimais veiksmingai prisidės prie pažangiausių informacijos perdavimo technologijų plėtros, teikiamų paslaugų kokybė augimo, kad bus įsiklausoma į vartotojų poreikius“, – sako susisiekimo ministras Marius Skuodis.

Viena iš išrinktų nepriklausomų narių – Aušra Pranckaitytė, turinti daugiau kaip 20 metų patirtį finansų valdymo ir verslo operacijų gerinimo srityje. Ji yra patyrusi strategijos formavimo ir įgyvendinimo, pokyčių, rizikų ir projektų valdymo bei audito ekspertė. Šias patirtis įgijo dirbdama SBA koncerne, šiuo metu vadovauja UAB „Vidaus audito konsultacijos“.

Antrasis atranką laimėjęs nepriklausomas valdybos narys – Ramūnas Markauskas, turintis vertingos patirties informacinių ryšių ir technologijų, taip pat verslo plėtros, kibernetinio saugumo, strateginio planavimo ir rizikų valdymo srityse. Šią patirtį jis sukaupė įgyvendindamas įvairius projektus UAB „Northway“ medicinos ir chirurgijos centruose ir šiuo metu dirbdamas UAB 360 IT.

Naujos kadencijos valdyboje bus ir Susisiekimo ministerijos deleguota valstybės tarnautoja Valstybės turto ir įmonių valdymo skyriaus vedėja Roma Andruškevičienė. Jos ilgametė patirtis sukaupta dirbant VĮ Lietuvos automobilių kelių direkcijos, AB Lietuvos pašto, VšĮ Transporto kompetencijų agentūros, AB „Problematika“, VĮ Vidaus vandens kelių direkcijos valdybose.

AB Lietuvos radijo ir televizijos centras teikia radijo ir televizijos programų siuntimo, duomenų perdavimo, duomenų centrų ir kitas paslaugas. Bendrovė valdo aukščiausią statinį Lietuvoje – Vilniaus televizijos bokštą.