„Organizacijos sėkmę užtikrina ne tik gaminama produkcija, tačiau ir ją kuriantys žmonės. Planuojame didesnį dėmesį skirti kalbėdami ne tik apie tai, kokius pažangius gaminius kuriame, bet ir kas „slepiasi“ už „Yukon Advanced Optics Worldwide“ vardo. Todėl smagu, kad mūsų profesionalų komandą papildė dar vienas žmogus, kurio sukauptos žinios komunikacijos srityje prisidės prie mūsų veiklos žinomumo didinimo“, – pranešime žiniasklaidai cituojamas Aliaksandras Alsheuskis, „Yukon Advanced Optics Worldwide“ generalinis direktorius.

G. Kavalskis bus atsakingas už įmonių grupės išorinę komunikaciją, kartu su Personalo skyriumi kuruos vidinės komunikacijos veiklas, socialinės atsakomybės projektus.

„Yukon Advanced Optics Worldwide“ savo srityje yra daugelio inovacijų pradininkė, kuria technologiškai pažangius termovizorinius ir optinius sprendimus. Įmonių grupė šiandien užima lyderiaujančias pozicijas ypač konkurencingoje industrijoje. Darbas tarptautinėje kompanijoje, kuri veikia daugiau nei 50 pasaulio šalių, yra ne tik iššūkis, bet ir malonumas, nes suteikia daug kūrybinės laisvės, kurią bus galima įgyvendinti pritaikant savo turimas žinias. Džiaugiuosi galėdamas prisijungti prie šios tarptautinės organizacijos“, – sako Germanas Kavalskis.

G. Kavalskis komunikacijos sektoriuje dirba daugiau nei 15 metų, yra buvęs „Lietuvos komunikacijos asociacijos“ valdybos narys, 2019 m. kaip nepriklausomas ekspertas dalyvavo „Lietuvos įvaizdžio“ komisijos veikloje. Pastaruosius trejus metus ėjo įmonių grupės „Penki kontinentai“ komunikacijos vadovo pareigas, buvo „Lietuvos verslo konfederacijos“ atstovas spaudai, advokatų kontoros „TGS Baltic“ komunikacijos vadovas, 2013 m. Lietuvos pirmininkavimo ES Tarybai metu buvo atsakingas už Komunikacijos darbo grupės veiklos koordinavimą. Yra verslo žurnalo „MoneyTalks.lt“ autorius.

Aukštųjų technologijų įmonių grupė „Yukon Advanced Optics Worldwide“ kuria technologiškai pažangius optinius prietaisus: termovizorius, skaitmeninius ir analoginius naktinius bei dieninius optikos prietaisus, kurie naudojami medžioklėje, jūrų pramonės ir saugumo industrijoje. Įmonių grupė yra civilinės termovizijos gamybos pradininkė, kurios produkcija eksportuojama į daugiau nei 50 pasaulio šalių, kurių pagrindinės rinkos yra JAV ir Europos Sąjunga. Įmonių grupė yra viena iš nedaugelio gamintojų užtikrinanti pilną produkcijos gamybos ciklą ir šiai dienai siūlo daugiau nei 200 produktų. Žinomiausi prekės ženklai „Pulsar“ ir „Yukon“. Grupę sudaro 7 bendrovės, kurių motininė yra Lietuvoje, veikiančios 6 pasaulio valstybėse, grupėje dirba virš 1000 darbuotojų.