Kaip rašyta anksčiau, HBO, leidžiantis „Sostų karus“, bendradarbiauja su daugiau nei 100 prekės ženklų, kurie dalijosi produktais, įkvėptais būtent šio serialo. Vis dėlto D. Trumpo, kaip rinkodaros partnerio, HBO atsisako.

JAV prezidentas pasidalijo žinia „Game Over“ (liet. žaidimas baigtas), kuri sukurta pagal garsiojo serialo dizainą. Šis D. Trumpo pranešimas jo socialinio tinklo paskyroje pasirodė po kelių valandų, kai buvo paviešinta suredaguota Roberto Muellerio ataskaita, rašo adweek.com.

JAV prezidentas ir anksčiau naudojo serialo dizainą savo politiniams pranešimams. Dar praėjusių metų lapkritį D. Trumpas rašė apie sankcijas Iranui, skelbdamas frazę „Sanctions are Coming“, susiedamas ją su serialo šūkiu „Winter is Coming“ (liet. artėja žiema).

Praėjusią savaitė HBO partnerė „WarnerMedia“ taip pat turėjo nesusipratimą su D. Trumpu. Jis vėlgi panaudojo įmonės intelektinę nuosavybę, kai pasidalijo vaizdo įrašu apie 2020 metų JAV prezidento rinkimus. Įrašas sukurtas pagal filmą „The Dark Knight Rises“ (liet. Tamsos riterio sugrįžimas).

Kompanija „WarnerMedia“ komentavo, kad toks filmo panaudojimas nėra leistinas, todėl bando ieškoti vaizdo įrašo kūrėjo, kad video būtų pašalintas iš interneto.