R. Grušnienė, patvirtinusi, kad G. Zdebskis „Lietuje“ nebedirba, teigė, kad jis buvo atleistas akcininkių susirinkimo sprendimu, ir nuo platesnių komentarų, kokios buvo tokio sprendimo priežastys, susilaikė.

G. Zdebskis teigė, kad jo sprendimą išeiti lėmė asmeninės priežastys. Dabar jis planuoja jėgas skirti asmeniniam verslui, nesusijusiam su žiniasklaida. Šių metų balandį būtų sukakę 21 metai, kai jis dirbo „Lietuje“, tad teigė nusprendęs, kad toks laikas jau yra pakankamas.

G. Zdebskis taip pat pateikė atsistatydinimo prašymą Lietuvos radijo ir televizijos asociacijai, kuriai vadovavo, ir tikisi, kad ji artimiausiu metu jį patenkins.

„M-1“ grupei, kuriai priklauso radijo stotis „Lietus“, nauji metai atnešė ir daugiau pokyčių – radijo stotyje „M-1“ nebedirba ir vienas ilgiausiai dirbusių laidų vedėjų Mindaugas Stasiulis, kuris anksčiau taip pat yra ėjęs ir šios stoties programų direktoriaus pareigas. Jas prieš dvejus metus perėmė kitas šios stoties laidų vedėjas Gintas Vaičikauskas.

Jis DELFI teigė, kad M. Stasiulis pats nusprendė palikti „M-1“ ir tikino, kad jis tokį sprendimą priėmė dėl to, kad po 12 metų pavargo anksti keltis. Su pačiu M. Stasiuliu susisiekti nepavyko.