„Sparčiai augančiai grupei prireikė tikslesnio ir nuoseklesnio vardų žemėlapio. Prekės ženklai turi ne tik būti atpažįstami, bet ir atspindėti veiklos lauką. Šiuo pokyčiu norime aiškiai įvardyti, kad „Lewben Group“ teikiamas gerovės valdymo paslaugas atlieka „Lewben Wealth“, – pranešime žiniasklaidai cituojamas „Lewben Group“ valdybos pirmininkas Vilius Kavaliauskas.

Anot V. Kavaliausko, 2009 metais įkurta „Lewben Family Offices“ jau senai išaugo šeimos biuro paslaugų „marškinėlius“ ir tapo finansinių ir verslo paslaugų grupe. 2012 metais įsteigtas „Lewben Art Foundation“, 2013 m. įmonė įsigijo buhalterinių paslaugų bendrovę „Nordgain“, o 2014 metais įsigyta verslo konsultavimo įmonė „Strategy Labs“. Tais pačiais metais įkurta „Lewben Group“. O pernai Lietuvos bankas suteikė veiklos leidimą grupės fondų valdymo įmonei „Lewben Investment Management”.

Įsigijimai išplėtė įmonės teikiamų paslaugų spektrą – „Lewben Group“ tapo matomu finansinių paslaugų teikėju. Susiformavus įmonių grupei, gerovės valdymo paslaugų portfelis liko bendrovėje „Lewben“.

„Šeimos biuro paslaugos išmokė suprasti ir pažinti klientą iš labai arti ir bendradarbiavimą grįsti pasitikėjimu. Tai labai vertinga patirtis, kuria stengiamės pasinaudoti teikdami visas „Lewben Group“ paslaugas“, – kalbėjo V. Kavaliauskas.

„Lewben Wealth“ yra globaliai veikianti turto valdymo paslaugas aukštas pajamas turintiems asmenims teikianti bendrovė. Įmonės paslaugų portfelyje yra profesionalūs sprendimai gerovės ir turto valdymo, privačios bankininkystės, šeimos biuro, verslo, finansų, mokesčių, teisės ir struktūrizavimo srityse. Šiuo metu įmonė įsteigusi biurus Amsterdame (Nyderlandai), Niujorke (JAV), Nikosijoje (Kipras), Londone (JK), Maniloje (Filipinai) ir Vilniuje.