„Šie metai – ypatingas etapas mums. Pradėję nuo lietuviško finansinio startuolio užaugome iki solidžios organizacijos. Kartu ruošiamės rimtiems pokyčiams, todėl ieškojome partnerių, kurie galėtų pasirūpinti ne tik kasdienės komunikacijos klausimais, bet ir užtikrinti sklandžią strateginę komunikaciją“, – sako „General Financing“ Rinkodaros departamento direktorė Ugnė Radikienė.

„General Financing“ yra viena iš vartojimo paskolų ir pirkimo išsimokėtinai paslaugų teikėjų Lietuvos rinkoje – 2019 m. paslaugomis pasinaudojo 25 000klientų. Per daugiau kaip 14 metų veiklos rinkoje, bendrovė ne tik pristatė įvairius klientų patirties gerinimui ir patogumui skirtus sprendimus, sukūrė itin platų klientų aptarnavimo tinklą su partneriais, rėmė įvairius socialinius ir sporto projektus. Šiuo metu „General Financing“ teikia vartojimo paskolų refinansavimo, autolizingo, medlizingo ir pirkimo išsimokėtinai paslaugas.

Praėjusių metų vasarą finansų bendrovei buvo suteikta specializuoto banko licencija. Pradėjusi bankinę veiklą bendrovė klientams pasiūlys terminuotų indėlių priėmimą patraukliomis sąlygomis.

„INK agency“ vykdantysis partneris Kęstutis Gečas teigia, kad agentūra turi didelę darbo su finansinėmis institucijomis patirtį, tad šis laimėjimas – nuoseklaus kompetencijų stiprinimo finansinėje srityje rezultatas.

„Tai yra viena iš sričių, kurioje specializuojamės, turime ilgametę patirtį joje sukaupusių profesionalų komandą. Todėl džiaugiuosi, kad šios mūsų kompetencijos buvo įvertintos ir tikiu, kad bendradarbiaudami su „General Financing“ pasieksime puikių rezultatų“, – sako K. Gečas.

„INK agency“ komunikacijos paslaugas taip pat teikia bendrovėms „ERGO Insurance“, pasaulinei informacinių ir ryšių technologijų bendrovei „Huawei“, lietuviškam prekybos tinklui „Maxima“, tarptautiniam mažmeninės baldų ir namų įrengimo prekių prekybos tinklui „IKEA“, paslaugų centrui „Danske bank“, nekilnojamojo turto plėtros ir statybos įmonei „YIT Lietuva“, advokatų kontorai „Sorainen“, leidykloms „Alma littera“ ir „Šviesa“, atliekų tvarkymo įmonei „Ekonovus”, tarptautiniam kontaktų centrui „Transcom”, prekybos verslo technologijų bendrovei „StrongPoint”, įmonių grupėms „Modus Group“, „Concretus Group“, „Achema grupė“, kitoms tarptautinėms ir Lietuvos kompanijoms bei prekės ženklams.