„Džiaugiuosi prisijungęs prie „GoWorkaBit“ komandos, kuri Lietuvai siūlo naujas ir ypač greitas trumpalaikio įdarbinimo paslaugas. Inovatyvus mąstymas drauge su naujausia technologija leidžia „GoWorkaBit“ sujungti įmones su geidžiamais darbuotojais itin greitai. Dabar darbuotoją galima susirasti ir įdarbinti internetu per kelias minutes. Paslaugų uberizacija vis labiau populiarėja ir ši tendencija pagaliau atėjo ir į įdarbinimo rinką – ši naujovė pakeis žaidimo taisykles. Man kaip rinkodaros ir komunikacijos profesionalui šis iššūkis yra labai įdomus“, – pranešime žiniasklaidai teigia G. Galkauskas.

Lietuvoje „GoWorkaBit“ veiklą pradėjo šiemet. Per mėnesį puslapyje goworkabit.com užsiregistravo per 5000 žmonių ieškančių trumpalaikio darbo. Pirmosios įmonės jau paskelbė padirbėjimų (trumpi ir greiti darbai – aut. past.) pasiūlymus, pirmieji darbai jau atlikti.

Ieškantys padirbėjimų ar darbuotojų gali registruotis puslapyje goworkabit.com. Čia įmonės skelbia pasiūlymus, kuriuos peržiūri registruoti vartotojai ir skiria savo laiką atlikti darbą. Darbdaviai vertina darbuotojus, todėl kandidato profilyje visuomet galima matyti įvertinimą. Startuolio atstovai reigia, kad taip net ir trumpalaikiam darbui greitai randamas atsakingas darbuotojas, taigi tai leidžia taupyti laiką ir pinigus. Estijoje įmonės per „GoWorkaBit“ platformą randa ir įdarbina darbuotoją vidutiniškai per 4 val.

„Lietuvos rinkoje įžvelgiame didelį potencialą. Žinome, kad nauja karta darbo rinkoje elgiasi kitaip. Žinome, kad Lietuvoje yra daug laisvų darbo vietų, kurias nėra lengva greitai užpildyti. Mes galime padėti įmonėms išspręsti šią problemą. Iš rinkos tyrimų bei pokalbių su vietinėmis kompanijomis, matome, kad poreikis yra labai didelis. Džiaugiuosi, kad toks profesionalas kaip Gediminas prisijungė prie mūsų komandos ir padės mums vystyti veiklą Lietuvoje“, - teigia „GoWorkaBit“ generalinis direktorius Kristjanas Vanaselja.

„GoWorkaBit” buvo įkurta 2013 m. Estijoje. Dabar „GoWorkaBit“ platformoje Estijoje yra užsiregistravę 80 tūkst. žmonių ieškančių padirbėjimų bei 2000 įmonių siūlančių trumpalaikes pozicijas. Per visą gyvavimo laikotarpį per „GoWorkaBit“ internetinę platformą buvo atlikta 40 tūkst. padirbėjimų, išdirbta 200 tūkst. valandų. Darbuotojai uždirbo 900 tūkst. eurų.

Tarp „GoWorkaBit“ klientų Estijoje yra tokios įmonės, kaip „Apranga“, „Statoil“, „Rimi“, „Prisma“, „Radisson Blu“, DHL, „Omniva“ kt.