„Pandemijos ir karantino laikotarpis mums tapo galimybių metu – pirmieji pradėjome bendradarbiauti su „Invega“ dalinant lengvatines paskolas nukentėjusiam verslui, esame lyderiai pagal išduotų paskolų kiekį. Atitinkamai labai išaugo ir komunikacijos poreikis – siekiame, kad informacija apie galimybes pasiskolinti verslą pasiektų kuo plačiau ir kuo operatyviau“, – pranešime žiniasklaidai cituojamas „Finbee Verslui“ vadovas Audrius Griškevičius.

Pasak A. Griškevičiaus, komunikacijos partneriai padeda kuriant turinį, palaikant santykius su žiniasklaida, parenkant komunikacijos kanalus, taip pat įgyvendinant kitus komunikacijos projektas – pavyzdžiui, rengiant ir vykdant vebinarus.

Vilius Mackonis, „Virtuozų“ įkūrėjas ir vadovas, bendradarbiavimą su „Finbee“ vadina labai dinamišku ir įdomiu.

„Pandemijos metu prasidėjusi partnerystė pareikalavo greito įsigilinimo į „Finbee“ poreikius ir operatyvių veiksmų. Taip pat mums tai yra prasminga partnerystė, leidžianti prisiliesti prie pagalbos nukentėjusiam verslui, skleidžiant informaciją apie pagalbos priemones“, – sakė V. Mackonis.

Tarpusavio skolinimo platforma „Finbee“ valdomas prekės ženklas „Finbee Verslui“, su kuriuo vykdoma P2P veikla skolinant verslui, bendradarbiauja su „Invega“ teikiant paskolas pagal priemonę „Avietė“ bei paskolas dėl COVID-19 labiausiai nukentėjusiems SVV subjektams. Karantino metu „Finbee Verslui“ apyvarta pašoko daugiau nei 5 kartus – nuo vidutiniškai 28 tūkst. eurų iki 150 tūkst. eurų per mėnesį.

Agentūra „Virtuozai“ teikia rinkodaros ir komunikacijos, viešųjų ryšių paslaugas, įvaizdžio formavimo paslaugas vidutiniam ir smulkiam verslui. Tarp agentūros klientų – Švedijos nekilnojamojo turto investicijų kompanija „Eastnine“, valdanti verslo centrus „3 Burės“, „Vertas“ ir S7, turto finansavimo bendrovė „Unicredit Leasing“, Personalo valdymo profesionalų asociacija (PVPA), saulės energetikos bendrovė „Solet Technics“, asociacija ISM Magistrų Klubas, Valstybinė mokesčių inspekcija, bendrovės „City Service“, „Mano būstas“, „Phoenix Contact“ ir kitos.