„Duomenys, o ne datos – štai kuo pagrįstas mūsų požiūris į grįžimą į biurus“, – rašoma bendrovės paskelbtame pranešime.

„Atsižvelgiant į naujausius duomenis, kurie rodo didėjantį sergamumą koronaviruso delta atmaina, mūsų komandos Jungtinėse Valstijose neturės grįžti į biurus iki 2022 metų sausio. Manome, kad toks scenarijus taip pat bus taikomas įvairiose šalyse už JAV ribų. Toliau stebime padėtį ir bendradarbiaujame su ekspertais, siekdami užtikrinti, kad mūsų planuose dėl grįžimo į biurus pirmenybė būtų teikiama kiekvieno darbuotojo saugumui“, – nurodė „Facebook“.

Iš pradžių bendrovė planavo iki rugsėjo į biurus JAV grąžinti apie 50 proc. darbuotojų, o iki spalio – galutinai sugrįžti prie darbo biuruose tvarkos.

„Facebook“ taip pat pranešė reikalausianti, kad darbuotojai pasiskiepytų ir biuruose JAV dėvėtų veido kaukes.

Atidėti darbuotojų grįžimą į biurus jau nusprendė ir kelios kitos didžiosios JAV technologijų bendrovės, įskaitant „Alphabet“ ir „Amazon“. Kiti stambūs darbdaviai taip pat vertina galimą riziką, susijusią su darbuotojų grįžimu į biurus, į kurių statybą jie investavo milijardus JAV dolerių, rašo agentūra „MarketWatch“.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)