Agentūros specialistai bendrovei teiks komunikacijos konsultacijas, skaitmeninės ir rinkodaros komunikacijos paslaugas. Bendradarbiavimo sutartis sudaryta agentūrai „Fabula Hill+Knowlton Strategies“ laimėjus „Medtronic“ skelbtą konkursą, rašoma pranešime žiniasklaidai.

„Daugelis „Fabulos“ klientų yra lyderiai savo sektoriuose. Didžiuojamės proga mūsų specialistų žinias ir patirtį pritaikyti dirbdami ir su viena pirmaujančių medicininės įrangos gamintojų pasaulyje“, – sako Raminta Rimkienė, „Fabula Hill+Knowlton Strategies” direktorė.

Raminta Rimkienė

Agentūra teiks „Medtronic“ komunikacijos paslaugas Lietuvoje, o ilgainiui – kitose Baltijos šalyse. „Fabula“ rūpinsis bendrovės skaitmenine komunikacija, ryšiais su visuomene, visuomenės informavimo kampanijų sveikatos apsaugos ir medicinos tematika įgyvendinimu.

„Medtronic“ yra pasaulinė sveikatos priežiūros sprendimų kompanija ir viena iš medicinos technologijų lyderių. Bendrovė tiria, kuria ir teikia medicinos inovacijas, padedančias atkurti ir puoselėti sveikatą, palengvinti ligonių gydymą, ilginti gyvenimą. „Medtronic“ veikia apie 160 pasaulio valstybių.

„Fabula Hill+Knowlton Strategies” veikia nuo 1999 m., savo klientams – Lietuvos ir tarptautinėms bendrovėms bei organizacijoms − teikia plataus spektro komunikacijos paslaugas. Agentūroje dirba daugiau kaip 30 konsultantų ir komunikacijos specialistų.