„Turime gilias šaknis ir esame sukaupę daugiau nei 20-ies metų patirtį verslui bei privatiems asmenims teikdami išmaniais sprendimais pagrįstas apsaugos ir inkasavimo paslaugas. Šiais metais sau keliame tikslą ir toliau išlaikyti spartų augimą bei būti vieni iš pirmųjų rinkoje, kurie siūlo pažangiausius ir efektyviausius apsaugos bei inkasavimo sprendimus, leidžiančius kurti vertę mūsų klientams. Tam pasiekti mums reikia patikimų ir patyrusių komunikacijos partnerių, gebančių sustiprinti „Eurocash1“ pozicionavimą ir užtikrinti aktyvią bei tikslingą komunikaciją žiniasklaidoje ir skaitmeninėje erdvėje“, – komentuoja „Eurocash1“ vadovas Vilius Makauskas.

Įmonės bendradarbiavimas su „Idea prima“ apims strateginę ir korporatyvinę komunikaciją bei taktinį veiksmų ir projektų įgyvendinimą.

„Džiaugiamės dar vienos naujos partnerystės su apsaugos paslaugų pioniere „Eurocash1“ pradžia. Bendradarbiavimas su ilgamete saugos rinkos dalyve mums yra ir įvertinimas, ir galimybė geriau pažinti naują verslo sektorių. Tikime, kad bendrovės parodytas pasitikėjimas mumis taps jų pokyčių viešojoje erdvėje pradžia“, – sako agentūros „Idea prima“ direktorius ir partneris Paulius Tamulionis.

Lietuviško kapitalo Baltijos šalyse veikianti bendrovė „Eurocash1“ rinkai siūlo inovatyvias paslaugas: inkasavimo, fizinės saugos, elektroninės objektų apsaugos, apsaugos sprendimų montavimo ir aptarnavimo bei individualių seifų nuomos. Bendrovė Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje turi 1800 darbuotojų ir saugo daugiau nei 10 tūkst. objektų.

Nuo 2002 m. veikianti išmaniosios komunikacijos agentūra „Idea prima“ teikia paslaugas daugiau nei 30 verslo ir viešojo sektoriaus klientų, tarp kurių – koncernas „SBA Grupė“, Medicinos bankas, „Elektrum Lietuva“, „Circle K“, Lietuvos investicinių ir pensinių fondų asociacija, Lietuvos vėjo elektrinių asociacija, Tarptautinis Šiaulių oro uostas, „Husqvarna Lietuva“, „Gintarinė vaistinė“, „Realco“, „Akropolis Group“, „Čili Holdings“ ir kiti.

PR Impact Awards 2022“ agentūra pelnė 5 apdovanojimus už įgyvendintus skirtingus komunikacijos projektus.