Nuo spalio 3 dienos portalo DELFI skaitytojai jame ras „Bloomberg“ rubriką su aukščiausios kokybės pasaulio verslo naujienomis. Kiekvieną dieną čia bus skelbiami naujausi visame pasaulyje dirbančių žurnalistų straipsniai, nuotraukos, video reportažai, nuolat atnaujinami finansinių rodiklių skaičiai, apibendrinamos svarbiausios „Bloomberg“ parengtos dienos ir savaitės naujienos.

DELFI su „Bloomberg Media Distribution“ sutarė dėl išskirtinės ketverių metų partnerystės – šiuo laikotarpiu DELFI bus vieninteliai „Bloomberg“ naujienų turinio atstovai Lietuvoje.

„Portalas DELFI yra verslo naujienų lyderis Lietuvoje: siekiame dar labiau sustiprinti šias pozicijas. Todėl labai džiaugiamės, kad šiais laikais, kai vis daugiau verslo peržengia Lietuvos ribas ir veikia globaliu lygiu, galėsime pasiūlyti skaitytojams pasaulio verslo naujienas, parengtas kartu su partneriu „Bloomberg Media Distribution“, kurio darbo kokybė ir patikimumas niekam nekelia abejonių“, – sako DELFI vyr. redaktorė Rasa Lukaitytė-Vnarauskienė.

Turėdamas daugiau nei 2700 žurnalistų ir analitikų iš 120 pasaulio šalių „Bloomberg“ yra globalus verslo naujienų lyderis, pasiekiantis prestižinę auditoriją, kurią sudaro daugiau nei 80 milijonų įtakingų sprendimų priėmėjų. Tam „Bloomberg“ pasitelkia skaitmeninę platformą, televiziją, radiją, spaudą ir gyvus renginius.

„Mūsų partnerystė su DELFI yra puiki galimybė plačiau skleisti aukštos kokybės globalių verslo naujienų turinį, – sako „Bloomberg Media Distribution“ platinimo ir partnerysčių Europoje, Vidurio Rytuose ir Afrikoje vadovas Joshas Bassettas. – „Bloomberg“ skirta rubrika DELFI portale naujiems vartotojams iš Lietuvos leis vienoje vietoje rasti patikimas verslo ir finansų naujienas“.

„Šis bendradarbiavimas mums leis pasiūlyti dar daugiau vertingo turinio ne tik verslo bendruomenei, bet ir visiems besidomintiems užsienio naujienomis – turėdami tokius pajėgumus „Bloomberg Media Distribution“ į verslą žvelgia plačiau, stebėdami ne tik paties verslo, bet ir jam įtaką darančius įvykius ir procesus“, – pasakoja R. Lukaitytė-Vnarauskienė.

DELFI grupei šiuo metu priklauso skaitomiausias kiekvieną dieną naujienu portalas DELFI su visa eile teminių kanalų, skirtų įvairioms auditorijoms ir skelbimų portalas „Alio.lt“. DELFI nuo 2007 m. priklauso Estijos žiniasklaidos grupei „Ekspress Grupp“. Tai žiniasklaidos grupė, plėtojanti internetinės žiniasklaidos, leidybos ir laikraščių verslą Baltijos šalyse. „Ekspress Grupp“ Lietuvoje taip pat priklauso ir reklamos paslaugų internete bendrovė „Adnet media“.