„Tai – dar vienas žingsnis stiprinti Delfi plius platformą ir kurti pridėtinę vertę Delfi plius nariams. „Kasdienybės herojų“ ir „Nepatogių klausimų“ laidos populiarios, neketiname atsisakyti jų rodyti visiems, bet Delfi plius prenumeratoriai gaus išskirtinę galimybę šias laidas pamatyti anksčiau už visus. Tai – maloni detalė ir dar viena priežastis prenumeruoti Delfi plius“, – teigia Delfi rinkodaros vadovas Irmantas Matilionis.

Irmantas Matilionis
Minėtos laidos – tik pirmosios, kurios bus pirma pasiekiamos Delfi plius nariams, ateityje ketinama pasiūlyti daugiau turinio, kuris vėliau būtų prieinamas visiems Delfi skaitytojams ir žiūrovams.

Pirmoji laida – Rūtos Lapės vedami „Kasdienybės herojai“. Karjerą dėl vyro paaukojusi ambasadoriaus žmona negauna algos ir Vaido Baumilos interviu apie meilę modeliui. Kviečiame Delfi plius narius pirmuosius pamatyti ČIA. Laida taps prieinama visiems įprastu metu, sekmadieniais.

Apie Delfi plius

Nuo 2019 m. rudens pradėjusioje veikti Delfi plius platformoje daugiausia per mėnesį uždirbęs kūrėjas gavo daugiau nei 1000 eurų pajamų. 2020 m. liepą rekordinį autorių fondą sudarė daugiau nei 6600 eurų. Iki metų pabaigos Delfi plius ketina iš viso išmokėti 70 tūkst. eurų.

Paskutinė didelė projekto naujovė – turinio personalizacija, kuri visiems nariams tapo prieinama šių metų liepos mėn. Personalizacijos kiekvienam prenumeratoriui suteikė galimybę taupyti laiką ir dėmesį, matyti daugiau jį dominančio turinio.

Delfi Plius
Delfi plius yra išskirtinio turinio ir nepriklausomų autorių platforma, kurioje skelbiama išversta The Economist, Bloomberg, Harvard Business Review, Foreign Policy publicistika, taip pat straipsniai iš Kultūros barų, Naujojo Židinio-Aidų, Šiaurės Atėnų ir kitų leidinių.

Nepriklausomų autorių būryje – Rytis Zemkauskas, Rimas Šapauskas, Erika Umbrasaitė, Gražina Kristina Sviderskytė, Ernestas Parulskis, Arūnas Spraunius, Paulius ir Jurgita Jurkevičiai bei per 100 kitų laisvųjų kūrėjų (jų skaičius nuolat auga).

Projektą iš dalies finansuoja Google skaitmeninių naujienų inovacijų fondas (angl. Google Digital News Innovation Fund, sutrumpintai – Google DNI). Už turinį autoriams mokama iš autorių fondo, kurį sudaro Delfi plius prenumeratos surenkamos lėšos, o taip pat – ir 1,2 proc. GPM parama.