Delfi plius vadovė Julija Vercinskė sako, kad tokio lygio renginys ir tikslinis jo turinys yra visuomet labai laukiamas ne tik tiesiogiai jį stebinčių dalyvių, bet ir vėliau Delfi plius prenumeratorių.

„Pajutome žmonių poreikį po konferencijų peržiūrėti aktualius pranešimus, nes galbūt ne visus pavyksta stebėti realiu laiku, todėl nusprendėme tokią galimybę suteikti visiems Delfi plius prenumeratoriams. Visus skaitytus pranešimus mūsų prenumeratoriai galės rasti renginiui pasibaigus ir peržiūrėti patogiu jiems metu, tad ir šis konferencijos turinys niekur nedings. Jau ir dabar kai kuriuos vakar dienos pranešimus galite rasti Delfi plius“, – sako J. Vercinskė.

Delfi Konferencijų ir renginių skyriaus vadovė, konferencijos „Mano investicija“ vadovė Sandra Meškauskaitė-Stepšienė pabrėžia, kad ši konferencija yra pirmoji tokia ir ji skirta ne tik pradedantiems investuotojams ar ne vienerius metus jau investuojantiems, bet ir dar nesiryžtantiems to daryti. „Šių dienų realijos, ne tik populiariausių, bet ir alternatyvių investicijų galimybių spektro analizė, nepamatuotų sprendimų pasekmės, kasdieniai patarimai, kaip tinkamai valdyti savo piniginę – apie visa tai ir dar daugiau šiandien kiekvienam suprantama kalba atvirai pasakoja savo sričių profesionalai“, – sako konferencijos sumanytoja.

Lapkričio 23–25 d. konferencija „Mano investicija“ visiškai nemokamai transliuojama Delfi portale. Norintiems klausytis pranešimų, nereikia jokių bilietų ar specialių registracijų, reikia tik sekti konferencijos svetainę www.mano-investicija.lt. O ieškantiems jau buvusių pranešimų reikia užeiti į Delfi plius .

Delfi plius skaitytojams kas mėnesį pateikia apie 400 straipsnių bei laidų. Tarp platformos kūrėjų yra puikiai pažįstamų pavardžių, tokių kaip Dailius Dargis, Edmundas Jakilaitis, Giedrius Drukteinis, Jurga Jurkevičienė, Saulius Čaplinskas, Tautvydas Marčiulaitis, Agnė Kulitaitė, Milda Matulaitytė-Feldhausen ir kt. „Ką valgyti“ su Vaida Kurpiene, „Apie karybą“ ir „Apie ginklus“ su Edmundu Jakilaičiu, „Šaro Barsa“ su Tomu Ramansku – tai tik dalis video turinio, kurį išvysta prenumeratoriai. Taip pat jie turi galimybę pirmieji įvertinti „Kasdienybės herojų“, „Nepatogių klausimų“ su Rolandu Mackevičiumi laidų ir išskirtinių Delfi žurnalistų tyrimų ir straipsnių išankstines premjeras.