Prie savo paskyros prisijungę platformos „Viena sąskaita“ klientai gali užsisakyti ir išbandyti „Delfi Plius“ prenumeratą. Įsigijus prenumeratą ir sėkmingai atlikus mokėjimą tiek už ją, tiek už kitas paruoštas būsto sąskaitas, vartotojas tuoj pat gaus „Delfi Plius“ kodą ir jo aktyvacijos instrukciją. Norint ir toliau tęsti šios turinio platformos prenumeratą, tereikės kas mėnesį apmokėti sąskaitą, kuri bus automatiškai pateikiama kartu su kitomis mėnesinėmis sąskaitomis už šildymą, elektrą ar kt.

Pasak „Delfi“ rinkodaros vadovo Irmanto Matilionio, šiuolaikiniame pasaulyje žmonės turi vis mažiau laiko ir tuo pačiu vis daugiau mokamų paslaugų savo krepšelyje. „Delfi Plius“ prenumerata – viena iš jų. „Klientų patogumui už „Delfi Plius” prenumeratą nuo šiol galima sumokėti vienu mygtuko paspaudimu kartu su kitais mokesčiais. Paprasta ir padeda sutaupyti laiko“, – pastebėjo profesionalas.

„Viena sąskaita“ generalinės direktorės Aušros Čiuplienės teigimu, specializuotos mokėjimų platformos „Viena sąskaita“ klientams aktualu atsiskaityti ne tik už būsto sąskaitas, bet ir įsigyti kitų paslaugų.

„Mūsų platformoje daugiau nei 180 000 aktyvių vartotojų, kurie jau įprato įvairias paslaugas ar pasiūlymus gauti vos vienu spragtelėjimu: paaukoti vis kitai socialinei iniciatyvai, pateikti užklausą dėl nepriklausomo elektros tiekėjo pasiūlymo ar iš karto pasirašyti sutartį su juo internetu, užsakyti būsto, automobilio draudimą ir nuo šiol užsisakyti išskirtinį „Delfi Plius“ turinį.

Vienos paslaugos padeda klientams išspręsti aktualią problemą čia ir dabar, kitos sutrumpina užsakymo, paslaugos pratęsimo procesą iki visiško minimumo. Kadangi daugelio klientų krepšelis seniai nebėra vien kelios būsto sąskaitos, čia įeina ir daugybė kitų paslaugų, tokių kaip vaiko būreliai, mokyklos, būsto apsaugos sąskaitos, tad smagu, kad galime į šį sąrašą įtraukti ir kokybiškų naujienų prenumeratą“, – pastebėjo pašnekovė.

Pasak „Viena sąskaita“ rinkodaros vadovės Redos Četkauskienės, specializuotoje mokėjimų platformoje „Viena sąskaita“ galima sumokėti ne tik būsto ar asmenines sąskaitas, bet ir akimirksniu užsakyti nauja paslauga tapusią „Delfi Plius“ prenumeratą, kuri čia tapo ypatinga paslauga. „Tai yra pirmoji prenumerata mūsų platformoje, kuri įsigalios vos tik atlikus mokėjimą. Manau, kad žingeidiems „Delfi“ skaitytojams tai yra labai svarbu.

Taip pat svarbu paminėti, kad bus paprasta sulaukti automatinio prenumeratos pratęsimo. Kiekvieną mėnesį apmokant pateiktas sąskaitas specializuotoje platformoje Vienasąskaita.lt, išskirtinio turinio prenumerata bus įtraukta prie kitų mėnesio sąskaitų, tad be jokio papildomo vargo galėsite pratęsti užsakymą“, – komentuoja specialistė.