Praeitą savaitę 12 tūkst. prenumeratorių ribą perkopusi mokamo turinio platforma ir toliau sparčiai augina ištikimų skaitytojų ratą. Negana to, pirmąkart siūlo išskirtinę galimybę ne tik už specialią 19,99 Eur kainą įsigyti metinę prenumeratą, bet ir varžytis dėl elektromobilio. Jo laimėtojas burtų keliu išaiškės rugsėjo 3 d.

Kiekvieną penktadienį iki rugpjūčio 27 d. „Delfi TV“ laidoje „Delfi Rytas“ kartu su prenumeratos visam gyvenimui laimėtoju bus skelbiami laimėtojai ir finalininkai. Savo sėkmę konkurse gali išbandyti visi, įsigydami metinę prenumeratą ČIA.

Kaip laidai pasakojo „Delfi Plius“ redaktorė Vytautė Merkytė, nuo šiol platformos prenumeratoriai turės išskirtinę galimybę pirmieji sužinoti apie „Delfi“ žurnalistų parengtus tyrimus. Prenumeratoriai jau turėjo galimybę perskaityti specialiojo korespondento Tomo Janonio tyrimą „Gražiausiame pajūrio draustinyje ėmė dygti prabangios vilos: nevaldomai plinta reto įžūlumo schema“. „Tyrimas parodė, kad egzistuoja schema, kaip pasinaudojus teisine spraga galima pasistatyti namą draustinyje. Tereikia kreiptis į juoduosius archeologus“, – sako V. Merkytė.

Tyrimų parengimas, anot redaktorės, yra sudėtingas ir kruopštus darbas, ir tokius straipsnius pirmiausia galės skaityti „Delfi Plius“ prenumeratoriai, o jau po kelių valandų – visi kiti skaitytojai.

„Taip pat šią savaitę prenumeratoriai galėjo sužinoti, kokios yra realios Lietuvos galimybės savarankiškai pasipriešinti priešo puolimui. Kartais galima išgirsti pesimistinių pasakymų, kad nuo nieko neapsiginsime, bet straipsnio autorius Giedrius Petkevičius/Sausuolis tokius mitus paneigia. Tekste pasakojama, kad Lietuva puolimui priešintis be NATO pagalbos galėtų 3 savaites. Šią informaciją yra pasakęs pats prezidentas Gitanas Nausėda“, – sako V. Merkytė.

„Delfi Plius“ prenumeratoriai taip pat galėjo sužinoti ir apie skandalingų Raimondo Karpavičiaus testamento dalybų tęsinį – žurnalistui Dailiui Dargiui velionio sūnus Rokas Karpis pasakojo apie prieš jį rengtą išpuolį. Anot R. Karpio, į tėvo 110 mln. eurų palikimą besitaikantys asmenys norėjo jį „pakišti“ – šis sėstų už grotų ir negalėtų dalyvauti kovoje dėl R. Karpavičiaus turtų.

Be minėtų autorių, tarp „Delfi Plius“ platformos kūrėjų yra daug puikiai pažįstamų pavardžių, tokių kaip Rytis Zemkauskas, Giedrius Drukteinis, Jurga Jurkevičienė, Saulius Čaplinskas, Tautvydas Marčiulaitis ir kt. „Delfi Plius“ laidas kuria Vaidas Čeponis ir Rimas Šapauskas, savo kuriamu turiniu dalijasi Audrius Bačiulis ir Algis Ramanauskas-Greitai. Prenumeratoriai taip pat gali lietuvių kalba skaityti leidinius „The Economist“ ir „Bloomberg“, klausyti „Žinių radijo“ laidų, sukurtų tik „Patreon“ platformai, mėgautis kultūros leidinių „Kultūros barai“ bei „Šiaurės Atėnai“ straipsniais, leidyklos „Dvi Tylos“ knygų ištraukomis ir kt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)