Pirmąją „DELFI Klausyk“ versiją skaitomiausias naujienų portalas Lietuvoje DELFI skaitytojams pristatė prieš porą metų: naudodamiesi šiuo įrankiu jie gali klausyti svarbiausias dienos naujienas, krepšinio apžvalgas, kitas aktualias laidas.

Reaguodamas į augančią tinklalaidžių (angl. podcasts) formato paklausą, DELFI atnaujino „DELFI Klausyk“, padarė jį dar patogesnį ir praturtino nauju turiniu. Nuo šiol jame taip pat bus tarptautinio verslo naujienų portalo „Bloomberg“ savaitinės naujienų apžvalgos, rinkodaros ir komunikacijos naujienų portalo M360 tinklalaidės, įdomiausios laidos „DELFI Diena“ su Arnu Mazėčiu ištraukos, krepšinio savaitės apžvalgos su Vaidu Čeponiu ir Gediminu Inčiūra, Roko Grajausko NBA naujienų apžvalgos, aktoriaus Vido Petkevičiaus įgarsintos pasakos vaikams, savaitės horoskopai ir daug kito įdomaus ir vertingo turinio, kurio pasirinkimas ateityje dar augs.

Kartu su „DELFI Klausyk“ taip pat atnaujintos ir „DELFI Šiandien“ tinklalaidės, kuriose skirtingi DELFI žurnalistai apžvelgia įdomiausius tos dienos DELFI straipsnius. „Šių laidų DELFI vartotojai gali klausytis bet kuriuo jiems patogiu metu: nebūtinai tą pačią dieną, bet ir, pavyzdžiui, savaitgalį, turėdami daugiau laisvo laiko, norėdami sužinoti, kas įdomaus įvyko per savaitę“, – sako DELFI rinkodaros vadovas Irmantas Matilionis.

I.Matilionis pasakoja, kad tinklalaidžių populiarėjimo tendenciją patvirtina ir tarptautinė DELFI patirtis. „Estiškajame „DELFI Klausyk“ tinklalaidės sulaukia virš 20 tūkst. perklausų. Tikimės, kad ne mažesnio susidomėjimo sulauks ir lietuviškas variantas: žmonės vertina tai, kad gali tinklalaidžių klausytis važiuodami automobiliu, sportuodami, užsiimdami namų ruoša ar kita veikla, ir taip taupyti laiką bei plėsti savo akiratį“, – kalba jis.

Su atnaujintomis DELFI tinklalaidėmis galite susipažinti čia: www.delfi.lt/klausyk.

DELFI grupei šiuo metu priklauso skaitomiausias kiekvieną dieną naujienu portalas DELFI su visa eile teminių kanalų, skirtų įvairioms auditorijoms ir skelbimų portalas „Alio.lt“. DELFI nuo 2007 m. priklauso Estijos žiniasklaidos grupei „Ekspress Grupp“. Tai žiniasklaidos grupė, plėtojanti internetinės žiniasklaidos, leidybos ir laikraščių verslą Baltijos šalyse. „Ekspress Grupp“ Lietuvoje taip pat priklauso ir reklamos paslaugų internete bendrovė „Adnet media“.