Krepšinio fanai Lietuvoje suka galvas – atsidūrus taip arti prie įvykių, kurie gali įeiti į krepšinio istoriją, norisi nepalikti komandos vienos ir kuo stipriau ją palaikyti. Tačiau Eurolygos finalo ketvertas, kuriame matysime ir „Žalgirį“, vyks Serbijos sostinėje Belgrade, į kurią iš Lietuvos nėra tiesioginių skrydžių, tad tai nėra taip paprasta: skrydžiai su persėdimais gali užtrukti kone parą.

Pagrindinis naujienų portalas DELFI, suvienijęs jėgas su tarptautiniu kelionių operatoriumi „Kidy Tour“ rado išeitį: specialiai šiam finalo ketvertui jie į Belgradą skraidins du lėktuvus, iš kurių kiekviename tilps po 180 keleivių.

Kauno „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius neslėpė, kad komandą labai nudžiugino žinia apie atvyksiantį palaikymą. „Viso sezono metu „Žalgirio“ sirgaliai mus stūmė į priekį ir buvo tikras užnugaris, kuriuo galėjome pasitikėti. Tai, kas dėjosi „Žalgirio“ arenoje per ketvirtfinalio mačus, buvo fantastika. Neabejoju, kad nerealaus palaikymo sulauksime ir Belgrade. Žengti į aikštę finalo ketverte ir tribūnose išvysti žalias-baltas spalvas – lyg dar vienas svajonės išsipildymas. Tai tikslas, kurio visa komanda kryptingai siekė ne vieną mėnesį. Patikėkite, komandą aistruolių palaikymas tikrai įkvepia“, – šypsosi Šarūnas Jasikevičius.

„Rungtynėse dalyvauja ne tik krepšininkai ar treneriai – joms ruošiasi ir ištikimi gerbėjai, kurie savo komandą palaiko svarbiausiose išvykos rungtynėse. „Avia Solutions Group“ daug metų glaudžiai bendradarbiauja su „Žalgirio“ krepšinio klubu. Grupės įmonė „KlasJet“ skraidina žalgiriečius į rungtynes. Mūsų laukia istorinis momentas – „Žalgiris“ žais Eurolygos finaliniame ketverte. Taigi, Lietuvos krepšinio gerbėjai turi turėti galimybę tai pamatyti gyvai – kelionių organizatorius „Kidy Tour“ kartu su DELFI pasirūpino tiesioginiais skrydžiais ir rungtynių bilietais“, – sako „Kidy Tour“ direktorius Gvidas Aukštuolis.

Portalas DELFI jau ne pirmą kartą padeda krepšinio gerbėjams būti arčiau krepšininkų svarbių varžybų metu. Pernai į Stambulą DELFI fanų lėktuvas kilo palaikyti Lietuvos krepšininkų per Europos krepšinio čempionatą.

„Turėdami sėkmingos patirties įgyvendinant tokio lygio projektus, jau po pirmųjų „Žalgirio“ rungtynių su „Olympiakos“ klubu tikėjome teigiama serijos baigtimi ir ėmėmės iniciatyvos organizuoti „Žalgirio“ fanų kelionę į Belgradą. Su visa DELFI komanda ir patikimais partneriais „Kidy Tour“ norime prisidėti prie istorinių „Žalgirio“ pergalių. Tikime, kad net du pilni lėktuvai ištikimiausių „Žalgirio“ fanų padės komandai siekti pergalių ir Eurolygos čempionų titulo!“, – sako DELFI pardavimų vadovas Jonas Gilys.

Bilietus įsigyti galite čia.