Kiekvieną darbo dieną informacinė laida „Delfi diena“ bus rodoma nuo 15:00 iki 20:00 val. Tiesioginės transliacijos metu žiūrovai matys reguliariai atnaujinamas žinias, įdomius pokalbius ir aktualiausias nagrinėjamas temas.

„Delfi diena“ nuo šiol tampa penkias valandas trunkančia informacine laida, kurią žiūrovai Delfi TV kanalu galės matyti kiekvieną darbo dieną. Siekiame sukurti patogų formatą ir aktualiausią informacinį turinį pateikti vienoje vietoje tam, kad įsijungę Delfi TV žiūrovai rastų naujausią informaciją, šiuo metu aktualių įvykių aptarimus ar pokalbius svarbiomis temomis. Laidos metu žinias žiūrovai matys kiekvieną valandą, tad nereikės laukti vakaro, kad sužinotumėte, kas svarbaus įvyko arba šiuo metu vyksta Lietuvoje ir pasaulyje. Kas valandą atnaujinamos žinios truks 15 minučių, ilgesnės žiūrovų laukia vakariniu laiku, 18:00 val.“ – apie pokyčius pasakoja Delfi vyriausioji redaktorė Rasa Lukaitytė-Vnarauskienė.

Pamėgtos laidos tampa „Delfi diena“ dalimi

Laidos, kurios iki šiol Delfi TV kanale buvo rodomos nuo 15:00 iki 20:00 valandos, taps informacinės laidos „Delfi diena“ dalimi, o internetiniame portale Delfi ir toliau bus publikuojamos tuo pačiu metu, kaip iki šiol.

Kiekvieną darbo dieną laidos „Delfi diena“ metu aktualiausias temas apžvelgs ir pašnekovus kalbins „Delfi tema“ bei „Delfi interviu“ vedėjai.

Viktorija Chockevičiūtė

Pirmadieniais žiūrovų laukia visiems ir visada aktualūs „Piniginiai reikalai“ su Viktorija Chockevičiūte bei aštrios ir netikėtos diskusijos žurnalistės Daivos Žeimytės-Bilienės ir apžvalgininko Vytauto Bruverio vedamoje laidoje „Iš esmės“.

D. Žeimytė-Bilienė, Vytautas Bruveris

Antradienio programoje išvysite laidą „Radikalus smalsumas“, kurioje pasaulio mokslininkai ieško atsakymų į visiems rūpimus klausimus. Žiūrovų laukia ir naujiena – žurnalisto Aurimo Perednio vedama laida „Faktai ir nuomonės“.

Aurimas Perednis

Trečiadieniais „Delfi diena“ laidoje bus pristatomi įdomiausi progreso konferencijos „Login“ pranešimai ir interviu su renginio dalyviais, o taip pat visuomet įdomūs pokalbiai laidoje „Pokalbis su Daiva Žeimyte-Biliene“, kuriuose į aštrius klausimus teks atsakyti politikams bei žinomiems visuomenės veikėjams.

Ketvirtadieniais į Lietuvą ir pasaulį verslo akimis kvies pažvelgti laida „Verslo požiūris“. Vakariniu metu prie ekranų kvies laida „Faktai ir nuomonės“.

Penktadienio programoje žiūrovų laukia patarimai aktualiomis sveikatos temomis laidoje „Sveiki! Su gydytoju V. Morozovu“ bei svarbiausi krepšinio pasaulyje gvildenami įvykiai ir aistruolius dominančios aktualijos laidoje „Krepšinio zona“.

Jau pamėgtas ir naujas laidas žiūrėkite Delfi TV kanalu arba internetiniame portale Delfi.lt.