DELFI visada skiria krepšiniui ypatingą dėmesį, nes matome, kad tai labai vertina portalo lankytojai. Bendradarbiaudami su NKL galėsime pasiūlyti jiems dar daugiau įdomių rungtynių, kurių didžiosios dalies jie nepamatytų niekur kitur. Vien per 2017-2018 m. sezoną transliuosime ne mažiau nei 160 rungtynių, o kitų sezonų metu šis skaičius dar labiau augs, tad krepšinio gerbėjams su DELFI TV tikrai nebus kada nuobodžiauti“, – penktadienį pasirašytą sutartį komentavo DELFI direktorius Vytautas Benokraitis.

„Į sutarties su DELFI pasirašymą pirmiausia žiūriu kaip į ilgamečio mūsų lygos darbo įvertinimą. Tai yra visų lygos klubų bendro susiklausymo, bendros veiklos rezultatas. Jei prieš penkerius metus per sezoną tiesiogiai transliuodavome iki 30 rungtynių, šiame sezone šis skaičius sieks arti 200 rungtynių. Sparčiais žingsniais einame link to, jog tiek „Mezon - NKL“ lygos fanams, tiek rėmėjams galėsime pasiūlyti po vienas krepšinio rungtynes per dieną – kiekvieną dieną metuose“, – kalbėjo „Mezon – NKL“ lygos prezidentas Remigijus Štaras.

„Be to, noriu pabrėžti, jog kalbame ne tik apie rungtynių kiekybę: tiesioginės transliacijos prisidės prie Lygos krepšinio arenų infrastruktūros gerinimo ir atnaujinimo. Todėl labai džiaugiuosi ir matau dideles mūsų bendradarbiavimo perspektyvas“, – pridūrė R. Štaras.

Pasak R. Štaro, galimybė apjungti aukščiausios kokybės video turinio galimybes ir krepšinį, gali padėti Lietuvai susikurti pasaulyje gerai atpažįstamą vizitinę kortelę. „Šiandien negaliu nepasinaudoti unikalia galimybe pabandyti susieti milžiniškais kiekiais Lietuvos mastu augančio tiesioginio video turinio su puikia iniciatyva „Idėja Lietuvai“. Esame sparčiausio interneto šalis ir tai puikiai išnaudojame rodydami krepšinį, taigi, turime progą būti matomi visiems lietuviams bei kitų šalių krepšinio fanams, įskaitant ir pačias didžiąsias pasaulio šalis, kaip JAV ar Kinija. Jie gali stebėti mūsų varžybas, žavėtis mūsų šalyje vystomu krepšiniu, sekti savo šalių krepšininkų žaidimą Lietuvoje. Taigi, sujungus Lietuvos vizitinę kortelę – krepšinį ir sparčiausią internetą – krepšinis gali būti ir vienijančia ir populiarinančia idėja Lietuvai“, – siūlė R. Štaras.