„Dalinimosi ekonomika sparčiai populiarėja visame pasaulyje, pagreitis įgaunamas ir Lietuvoje. Tiesa, kai kurie vis dar nesupranta, kaip tai veikia ir kodėl nuomotis daiktus dažnai apsimoka daug labiau, nei juos pirkti. Kadangi „more“ agentūros komanda daug išmano apie įvairius mūsų nuomojamus daiktus, žino dalinimosi ekonomikos subtilybes ir privalumus, nutarėme dirbti su jais“, – pranešime žiniasklaidai pasirinkimą argumentuoja „Dalinuosi.lt“ vadovas Mantas Živačevskis.

„Dalinuosi.lt“ suteikia galimybę privatiems asmenims ir įmonėms nuomoti bei nuomotis įvairius daiktus: foto techniką, transporto priemones, kompiuterius, telefonus ir t.t. Projekto tikslas – skatinti žmones, užuot pirkus retai naudojamus daiktus, juos nuomotis, o taip pat užsidirbti iš namuose nenaudojamų daiktų. „Dalinuosi.lt“ platforma yra įkurta 2012 metais, į ją yra investavęs verslininkas Ilja Laursas, neseniai daugiau kaip 100 000 eurų investavo ir verslininkas Aurelijus Rusteika.

„Mūsų ir „Dalinuosi.lt“ vertybės sutapo. Tai jauna, lanksti ir labai didelę perspektyvą turinti įmonė. Dabar dalinimosi ekonomikos platformos yra ant bangos, tad bus labai įdomu ir smagu prisidėti prie „Dalinuosi.lt“ projekto. Juk tai gali būti lietuviškasis „Uber“, „Airbnb“ ar „Lime“, o komunikacija tokiems startuoliams yra pagrindinis varikliukas“, – sakė „more“ agentūros vadovas Erik Murin.

Komunikacijos agentūra „more“, veikianti nuo 2016 metų, yra atsakinga už rizikos kapitalo fondo „Open Circle Capital“, JAV kompiuterinės įrangos gamintojo „Patriot Viper“ ir „Eshop.lt“ komunikaciją. Taip pat ši agentūra dirba su telekomunikacijų bendrove „Telia“, „Topo centru“, „Popcorn Lab“ ir kitomis įmonėms.