Anksčiau DELFI grupėje E. Maslauskaitė buvo atsakinga už verslo plėtrą, ketverius metus įmonėje „Omnitel“ (dabar „Telia“) vystė skaitmeninius kanalus, vadovavo portalo 15min.lt rinkodaros veiklai. Erika yra viena iš „Women Go Tech“ judėjimo lyderių.

„Nekilnojamojo turto rinkos produktas yra sudėtingas ir kompleksiškas, jį skurti, pristatyti ir parduoti reikia daug laiko ir kūrybiškumo. „Citus“ savo rinkodaros sprendimais siekia išsiskirti ne tik NT rinkoje, bet ir neatsilikti nuo viso rinkodaros ir komunikacijos konteksto. Daug investuojame ir daug tikimės iš šios veiklos, todėl komandos stiprinimas yra nuoseklus žingsnis tikslų ir vizijos link“, – pranešime žiniasklaidai cituojamas „Citus“ įkūrėjas ir vadovas Mindaugas Vanagas.

„Gebėjimas prisitaikyti prie skaitmenizacijos yra be išimties visų sričių verslų strateginis iššūkis, o tuo pačiu – ir galimybė. Atsiranda poreikis ne tik vystyti skaitmeninius kanalus, kurti tam pritaikytą turinį bei sprendimus, tačiau iš esmės nukreipti verslo strategiją skaitmeninių kanalų link. Tai galioja ir NT rinkai, kuri nuolat vystosi, klientai tampa reiklesni ir labiau išmanūs. Ateinu iš technologijų industrijos ir savo ilgametę patirtį ketinu pritaikyti naujoje man rinkoje“, – kalbėjo Erika Maslauskaitė.

„Citus“ valdo NT projektus Vilniuje ir Kaune, o įmonės baigtų arba vykdomų projektų portfelis viršija 20 NT projektų. Pajamos iš parduotų būstų „Citus“ valdomuose projektuose (vertinant pasirašytas notarines sutartis) pernai išaugo 32,6 proc. – nuo 24 mln. Eur 2017 m. iki 31,8 mln. Eur 2018 m. 2018 m. įmonės valdomuose projektuose rezervuota 330 butų ir kotedžų (Vilniuje – 195, Kaune – 135). Šis rezultatas, lyginant su didžiaisiais plėtotojais, leido įmonei užimti ketvirtąją poziciją rinkoje.