„Circle K“ rengtame tarptautiniame konkurse dalyvavusi ir dar 17-a agentūrų nugalėjusi „MediaCom“ tapo pirmąja globalia tinklo partnere, kuri paslaugas degalinių tinklui teiks Europoje, JAV ir Kanadoje, rašoma pranešime žiniasklaidai.

„Circle K Lietuva“ rinkodaros ir komunikacijos vadovė Lina Katinė sako, kad sutelkti žiniasklaidos planavimą ir strategiją vienoje pasaulinėje agentūroje buvo strateginis sprendimas.

„Prieš trejus metus „Circle K“ tinklas Europoje persitvarkė, pakeisdamas savo prekės ženklą. Įtvirtindami jį įgyvendinome sėkmingas lokalias ir globalias rinkodaros strategijas. Mes puoselėjame dideles ambicijas dar labiau auginti prekės ženklą bei pardavimus, todėl tikimės, kad naujosios partnerės patirties bei veržlumas suteiks pokyčiams daugiau dinamikos bei užtikrins maksimalią sinergiją tarp tradicinių bei skaitmeninių kanalų. Neabejojame, kad ši partnerystė padės mums pereiti į kitą lygmenį kuriant individualizuotą rinkodarą bei komunikaciją ir maksimaliai išnaudojant turimą verslo potencialą“, – teigia ji.

L. Katinė dėkoja ilgamečiams „Circle K Lietuva“ žiniasklaidos partneriams Lietuvoje – agentūrai „Lion Communications Vilnius“.

Tai yra pirmas kartas, kai „Circle K“ konsoliduoja savo žiniasklaidos planavimą ir strategiją vienoje pasaulinėje agentūroje. Anot L. Katinės, tai yra puikus pavyzdys, kai tarptautinis tinklo mastas išnaudojamas siekiant efektyvumo bei sinergijos.

Žiniasklaidos planavimo „MediaCom“ agentūros vadovė Žydronė Amšiejūtė sako, jog partnerystė su „Circle K“ yra ypač svarbi.

„Mums parodytas pasitikėjimas įkvepia ir motyvuoja padaryti tai, ką mokame geriausiai. Savo stiprybe laikome integruotus sprendimus, apimančius žiniasklaidos strategiją ir analitiką, planavimą bei pirkimą, skaitmeninius, taip pat socialinių medijų projektus. Tikimės, kad 16 metų patirties ir kūrybiškas požiūris padės „Circle K“ siekti dar didesnės verslo sėkmės“, – komentuoja „MediaCom“ vadovė.

Pasaulinė „Circle K“ ir „MediaCom“ bendradarbiavimo sutartis įsigaliojo šiemet rugpjūtį, jos trukmė – treji metai su galimybe ją pratęsti.