B. Vanagas teigia, jog vertina kokybę, profesionalumą ir greitį, o jam ypač svarbi telefono funkcija – gera kamera, išgaunanti aukštos kokybės nuotraukas bei vaizdo įrašus. Pasak lenktynininko, telefonas – vienas pagrindinių įrankių gyvenime ir turbūt svarbiausias įrenginys komunikacijoje. Siekis greitai, tiksliai ir aukščiausia kokybe perduoti vaizdo ir garso informaciją į viešąją erdvę yra neatsiejama lenktynių dalis, todėl partnerystė su progresyviu gamintoju yra natūrali integracija į komandos veiklą.

Sportininko atstovaujamas naujausias „Xiaomi“ flagmanas „Mi 10T Pro“ atitinka visus paminėtus kriterijus, teigiama pranešime. Unikali šio modelio funkcija „Clone“, kurios neturi joks kitas išmaniųjų telefonų rinkos dalyvis, gali vienoje nuotraukoje klonuoti fotografuojamą žmogų net iki trijų kartų, tad lenktynininkas žada smagių nuotraukų, kuriomis dalinsis savo socialiniuose tinkluose.

Susitikimas su Xiaomi atstovais

„Xiaomi“ – vienas didžiausiųjų mobiliųjų telefonų gamintojų pasaulyje ir labiausiai augantis pastaraisiais metais (net 40 %). Kompanijos steigėjo Lei Jun vizija – aukštos kokybės technologijos, kurios nekainuoja brangiai. Šiuo metu „Xiaomi“ užima 21 % Baltijos šalių rinkos ir yra antras daugiausiai telefonų parduodantis gamintojas. „Xiaomi“ tikslas Lietuvoje – prekės ženklą paversti pirmaujančiu mobiliųjų telefonų rinkoje. Šiam tikslui pasiekti iš pagrindinės būstinės Pekine į naują atstovybę Kaune atvyko ir Lietuvoje įsikūrė „Xiaomi“ atstovas John Zhang. Jis susitikimo su B. Vanago metu įteikė naujuosius „Mi 10T Pro“ telefonus, kuriais naudosis visa „Inbank Toyota Gazoo Racing Baltics“ komanda, bei pasirašė sutartį 2021 metams.