Sulaukę didesnio nei tikėjosi paraiškų skaičiaus, konkurso organizatoriai skelbia pastaraisiais metais pasižymėjusių specialistų dešimtuką ir kviečia visus M360 skaitytojus balsuoti – kam šiais metais turėtų atitekti „Metų komunikatoriaus“ vardas?

Balsuoti kviečiame iki birželio 7 d. 17.00 val., o nugalėtojas paaiškės ir diskusija su geriausiais komunikatoriais vyks birželio 10 dieną vyksiančiame didžiausiame metiniame komunikacijos profesionalų renginyje „PR Impact Awards 2022“. Bilietus į renginį dar galima įsigyti www.primpactawards.com.

Dėl geriausio komunikacijos profesionalo titulo varžosi įmonės ar įstaigos komunikacijos vadovai bei specialistai, kurių profesinė veikla per pastaruosius metus galėtų būti laikoma pavyzdine organizacijos reputacijos valdymo, įmonės ar jos paslaugų žinomumo didinimo, vidinės komunikacijos, krizių valdymo bei kitose komunikacijos srityse.

Pirmajame rinkimų etape komisijos nariai iš Lietuvos vertino, kiek komunikatorius per pastaruosius metus prisidėjo prie įmonės ar prekės ženklo reputacijos, kaip jam sekėsi valdyti komunikacijos krizes, prisidėti prie vadovų komunikacijos bei įgyvendinti projektus ir iniciatyvas, išmatuoti jų sėkmę, taip pat savo žiniomis dalintis su kitais – skirti laiko visuomeninei, švietėjiškai, savanoriškai veikloms.

Taip pat papildomai balai skirti už kandidatų asmeninį ir atstovaujamų įmonių matomumą bei jo dinamiką, kurią išmatuoti padėjo konkurso partneris, žiniasklaidos analizės bendrovė „Mediaskopas“. Tokiu būdu sudarytas geriausiųjų 10-ukas. Kviečiame balsuoti ir išrinkti specialaus „PR Impact Awards 2022“ apdovanojimo „Metų komunikatorius“ laimėtoją!

Vaida Budrienė – UAB „Palink“, valdančios prekybos tinklą „Iki“, komunikacijos vadovė. Už įtraukiančias ir motyvuojančias bei sveiką gyvenseną skatinančias iniciatyvas, karantiną praskaidrinusius vidinės komunikacijos projektus („IKI geltonoji banga“), tvarumo iniciatyvas, komunikacijos aktyvumą ir lyderystę mažmeninės prekybos rinkoje.

Vaida Budrienė

Jurgita Gižaitė-Tulabienė – UAB „Barbora“ komunikacijos vadovė. Už aplinką tausojančių iniciatyvų viešinimą, vidinės komunikacijos bei darbdavio įvaizdžio formavimo kampanijas bei efektyviai valdomą komunikaciją.

Jurgita Gižaitė-Tulabienė

Renata Keblienė – Lietuvos Respublikos specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) Komunikacijos skyriaus vadovė, specialioji agentė. Už pasitikėjimą kuriančią ir mitus griaunančią komunikaciją bei efektyvias, nepakantumo korupcijai augimą skatinančias kampanijas („Korupcija – nykstanti rūšis“).
Renata Keblienė

Artūras Ketlerius – „Ignitis grupės“ ryšių su visuomene vadovas. Už integruotą nepriklausomo tiekėjo pasirinkimo kampaniją bei įmonės reputacijos vystymą iššūkių energetikai kupinu laikotarpiu.

Artūras Ketlerius

Indrė Lelevičiūtė – MO muziejaus komunikacijos vadovė. Už tvaraus ir draugiško muziejaus koncepcijos vystymą, meno ribų išplėtimą, sutelkiant dėmesį į emocinę sveikatą, bei įtraukiančias ir efektyvias parodų pristatymo kampanijas.

Indrė Lelevičiūtė

Luka Lesauskaitė – Lietuvos Raudonojo Kryžiaus komunikacijos vadovė. Už aktyvią komunikaciją ir visuomenės stereotipų laužymą migrantų atžvilgiu, greitį, efektyvumą bei lyderystę organizuojant pagalbą karo siaubiamai Ukrainai.

Luka Lesauskaitė

Agnė Pinigienė – „Kaunas – Europos kultūros sostinė 2022“ komunikacijos vadovė. Už įtraukiančią „Kaunas – Europos kultūros sostinė 2022“ komunikaciją pandemijos sąlygomis bei su projektu susijusias kampanijas („Mes išaugom“), drąsiai keičiančias sustabarėjusias žmonių nuostatas.

Agnė Pinigienė

Renata Saulytė-Smalskė – UAB „Vilniaus vandenys“ komunikacijos skyriaus vadovė. Už indėlį formuojant gamtai draugiškos ir tvarios įmonės įvaizdį, socialines iniciatyvas, didinančias žmonių sąmoningumą apie gamtos taršą ir vandens tausojimo svarbą, vadovų komunikacijos vystymą.

Renata Saulytė

Giedrius Simonavičius – „SBA grupės“ komunikacijos vadovas. Už inovatyvias naujos gamyklos bei „Nemunaičių“ gyvenamojo kvartalo pristatymo kampanijas, savanorystės kultūros vystymą tarp darbuotojų, tvarius ryšius su vietos bendruomenėmis, itin aktyvią paramą nuo karo nukentėjusiems ukrainiečiams.

Giedrius Simanavičius

Gabrielė Šerėnienė – „Rimi“ viešųjų ryšių ir komunikacijos vadovė. Už sveikesnį gyvenimo būdą („Rinkis sveikiau“) bei tvarumą skatinančias kampanijas, ilgalaikių, sistemingų partnerysčių su nevyriausybinėmis organizacijomis vystymą.

Gabrielė Šerėnienė

Kviečiame balsuoti!