Pasak EN.DELFI redaktorės Ugnės Karaliūnaitės, augant turizmo sektoriui vis daugiau žmonių domisi skirtingomis šalimis, o kartu ir Lietuva.

„Atnaujintoje DELFI angliškoje versijoje turistai iš svečių šalių galės rasti naudingiausią informaciją apie galimybes poilsiui Lietuvoje, apie naujas turistines vietas, pažintinius takus ar objektus, kuriuos jie galės aplankyti būdami Lietuvoje“, – sako ji.

Be to, Lietuvoje atsiranda vis daugiau tarptautinių kompanijų, todėl didėja šalyje apsigyvenančių užsieniečių skaičius. „Atnaujinta DELFI angliška versija norime jiems suteikti galimybę vienoje vietoje rasti naujienas jiems suprantama kalba apie svarbiausius politinius ir ekonominius įvykius Lietuvoje“, – pasakoja U. Karaliūnaitė.

Atnaujintame portale EN.DELFI taip pat yra rubrika, kurioje savo patirtimi dalijasi ir Lietuvoje gyvenantys užsieniečiai.

„Jų patirtis įdomi ne tik čia jau įsikūrusiems kitų šalių gyventojams, bet ir tiems, kurie galbūt tik svarsto savo namais paversti Lietuvą“, – priduria anglų kalba veikiančio portalo DELFI redaktorė U. Karaliūnaitė.

Skaitomiausias kiekvieną dieną naujienų portalas DELFI su visa eile teminių kanalų, skirtų įvairioms auditorijoms ir skelbimų portalas „Alio.lt“ nuo 2007 m. priklauso Estijos žiniasklaidos grupei „Ekspress Grupp“. Tai žiniasklaidos grupė, plėtojanti internetinės žiniasklaidos, leidybos ir laikraščių verslą Baltijos šalyse. „Ekspress Grupp“ Lietuvoje taip pat priklauso ir reklamos paslaugų internete bendrovė „Adnet media“.