Naujasis „Viventor“ direktorius ilgametę patirtį finansų sektoriuje sukaupė dirbdamas SEB banke Lietuvoje, kuriame karjerą pradėjo dar 2006 m. Ilgą laiką jis dirbo su verslo klientais, o nuo 2012 m. vadovavo SEB banko Lėšų valdymo ir prekybos finansavimo departamento Lėšų valdymo skyriui, kur buvo atsakingas už vadovavimą pardavimų komandai, bendradarbiavimą su didžiausiais verslo klientais. Taip pat A. Bolšaitis aktyviai prisidėjo prie produktų bei banko paslaugų strategijos tobulinimo.

Nuo 2016 m., A. Bolšaitis kūrė ir diegė skaitmeninius sprendimus ir technologines naujoves verslui, vadovaudamas SEB banko Skaitmeninės bankininkystės skyriui, o 2017 m. pabaigoje tapo ir SEB inovacijų centro vadovu. Šios pareigos leido naujajam „Viventor“ direktoriui gilinti žinias inovacijų ir skaitmeninio verslo plėtros srityse, rašoma pranešime žiniasklaidai.

A. Bolšaitis entuziastingai imasi naujųjų pareigų, kadangi industrija, kurioje veikia „Viventor“, yra sąlyginai nauja ir vis besikeičianti. Vadovą įkvepia ir galimybė įmonę plėsti ir kurti įvairius patobulinimus.

Bankininkystės sektoriuje įgyta patirtis pasitarnaus sėkmingai „Viventor“ plėtrai, kadangi pagrindinis A. Bolšaičio tikslas – auganti ir klestinti įmonė.

„Pagrindinis mano veiklos tikslas – kasdienis įmonės augimas. Nors kiekvieną dieną „Viventor“ džiugina pasiekiamais rezultatais, ji – vis dar priskiriama mažesniems žaidėjams rinkoje. Sieksiu kelis kartus praplėsti bendrovės veiklą, gerindamas technines sąlygas tiek investuotojams, tiek paskolų tiekimo įmonėms, kad paskolų skelbimas ir investavimas į jas būtų dar paprastesnis“, – teigia A. Bolšaitis.

Sustiprinusi savo vadybos komandą, „Viventor“ planuoja toliau plėstis ir gerinti paslaugas savo klientams. Jau greitai investuotojai turės papildomas investavimo galimybes Moldovoje, Bosnijoje, Ukrainoje, Lenkijoje, Lietuvoje ir Azijos šalyse, o tai padės sumažinti investavimo rizikas. Taip pat yra numatomi sistemos patobulinimai bei paslaugų kokybės atitikimo visiems tarptautiniams reglamentams ir įstatymams gerinimas.