„Sprendimas nebuvo spontaniškas. Aš dar 2009 m., po pirmų penkerių metų „Integrity PR“, buvau išvykęs su žmona į kelionę po Aziją, ir tada jau nebuvo aišku, grįšiu ar ne, bet grįžau, pasikalbėjome su Daiva ( „Integrity PR“ vadovė Daiva Lialytė – red. pastaba) ir sutarėme, kad dar 7-8 metus padirbsime kartu. Taip ir dirbome toliau nuo 2010 m. kartu, suėjo ciklas ir natūraliai pasakiau, kad konsultaciniame darbe norėčiau baigti savo karjerą. Padariau daug įdomių dalykų, o ko nepadariau, man jau nebeįdomu, o komanda užauginta, dabar pats laikas atsinaujinti, atsišviežinti tiek man, tiek „Integrity PR“. Tuo labiau, kad kai žmonės jaučiasi išsisėmę, verta užleisti vietą kitiems“, – sakė A. Zabarauskas.

Tolimesnių karjeros planų A. Zabarauskas kol kas neturi. „Atvirai kalbant, nežinau ką darysiu. Darbą baigiau penktadienį, dabar kraunamės palapines ir išvažiuojame su šeima pakeliauti po Europą –grįšime rugpjūčio pabaigoje. Neturiu nė menkiausio suvokimo, kas toliau, bet nesuku sau dėl to galvos, nes žinojimas ateis pakeliui“, – įsitikinęs jis.

Pastaruoju metu A. Zabarauskas agentūroje oficialiai užėmė projektų direktoriaus pareigas, bet, kaip pats sako, funkcijos iš esmės atitiko partnerio. „Pareigose žodžio partneris nebuvo, bet darbuose buvo. Mes „Integrity PR“ pernelyg nesukome sau galvos dėl pavadinimų“, – teigė jis.

A. Zabarauskas agentūroje „Integrity PR“ dirbo 14 metų. Prieš tai septynerius metus jis dirbo žurnalistu LRT.