„Praėjusiais metais stipriai augome: padidėjo bendra apyvarta ir tiesioginės pajamos, dar labiau išsiplėtė komercinių klientų portfelis, stiprinome vidurinę agentūros specialistų grandį. Dėl sparčios plėtros 2016-aisiais, šie metai bus skirti kokybei užtikrinti tiek dirbant su esamais klientais, tiek ir auginant komandą“, – sakė „vipcommunications“ valdybos pirmininkas Darius Gudelis.

Lyginant su 2015-aisiais, 2016-aisiais „vipcommunications“ bendra apyvarta augo apie 5 proc. – nuo 2,03 mln. Eur 2015-aisiais iki 2,13 mln. Eur 2016-aisiais. Pagal tiesiogines pajamas augimas siekė 13 proc. – nuo 0,82 mln. Eur 2015-aisiais iki 0,93 mln. Eur 2016-aisiais.

Praėjusiais metais agentūros komercinių klientų portfelis pasipildė tokiomis įmonėmis kaip nekilnojamojo turto bendrove „Hanner“, banku „Swedbank“, Lietuvos oro uostais, siuntų pristatymo kompanija „DPD Lietuva“, buitinės technikos gamintoju „Electrolux“ ir kitomis. „vipcommunications“ taip pat sėkmingai dirba ir viešojo sektoriaus srityje.

Įvertinus komercinių klientų poreikių specifiką, „vipcommunications“ agentūros viduje suformavo naują komandą, kuri aktyviai dirbs su rinkodaros komunikacija.

„Prie šios veiklos išgryninimo ir vykdytų aktyvių agentūros pardavimų smarkiai prisidėjęs projektų direktorius Lukas Mikelaitis palieka organizaciją. Esame dėkingi už Luko indėlį ir profesionalumą, linkime jam sėkmės“, – sakė D. Gudelis.

„Noriu padėkoti „vipcommunications“ už pasitikėjimą ir sukurtas sąlygas tobulėti. Augome drauge su agentūra ir pasiekėme puikių rezultatų. Netrukus imsiuosi naujų iššūkių, o „vipcommunications“ linkiu sėkmingos tolimesnės plėtros“, – sakė L. Mikelaitis. Kaip rašė M360, L. Mikelaitis taps „Idea PR”, priklausančios „Idea Group“, vadovu.

Pranešime žiniasklaidai teigiama, kad per pastarąjį pusmetį „vipcommunications“ kolektyvą papildė 10 naujų darbuotojų: patyrę projektų vadovai, jaunesnieji projektų vadovai, tekstų kūrėjai, dizaino specialistai.

Vienuoliktus veiklos metus skaičiuojanti integruotos komunikacijos agentūra „vipcommunications“ yra tarptautinio tinklo „Grayling“ atstovė Baltijos šalyse, priklauso Ryšių su visuomene agentūrų asociacijai.

Kovo mėnesį iš Rygoje vykusių Baltijos šalių komunikacijos apdovanojimų „Mi:t&links. Baltic Communication Awards 2017“ „vipcommunications“ grįžo su 2 įvertinimais. LVŽS rinkimų į Seimą politinė kampanija viešojo sektoriaus kategorijoje ir Šiaulių universiteto krizinės situacijos suvaldymas pelnė antrąsias vietas.