„Vadovaudamiesi Skandinavijos šalyse įprastais skaidrios ir pasitikėjimu grįstos verslo partnerystės standartais, konkurso metu vertinome ne tik komunikacijos pasiūlymus ir idėjas, bet ir agentūrų vertybes, požiūrį į klientą. Pasirinkome „Idea prima“, kurios darbo principai – atviras ir tiesus bendravimas, proaktyvumas, praktiškumas bei kūrybiškumas – labiausiai sutapo su mūsiškiais“, – pranešime žiniasklaidai sakė „Magnusson“ vadovaujantis partneris Marius Liatukas.

Pasak M. Liatuko, konsultuojantis su naujaisiais partneriais tikimasi didesnio proveržio tiek išorinėje, tiek vidinėje komunikacijoje: „Mums svarbu, kad bendravimas komandos viduje būtų suplanuotas ir efektyvus procesas, padedantis kurti palankų mikroklimatą ir leidžiantis maksimaliai susikoncentruoti į klientų aptarnavimą.“

„Idea prima“ konsultanto ir partnerio Mariaus Deksnio teigimu, partnerystė su „Magnusson“ agentūrai svarbi ne tik dėl augančio klientų krepšelio, bet ir dėl savirealizacijos bei tobulėjimo galimybių: „Darbas su verslo teisės profesionalais padės atskleisti mūsų komandos narių analitinius gebėjimus, taip pat leis kruopščiau įsigilinti į atskirų verslo sektorių reguliavimo specifiką – tai savo ruožtu augins kompetencijas konsultuojant kitus verslo klientus.“

Nuo 1998 metų Lietuvoje veikianti verslo advokatų profesinė bendrija „Magnusson“ priklauso tarptautiniam advokatų kontorų tinklui, kuris vienija 8-iose Baltijos jūros regionų šalyse dirbančius daugiau nei 150 teisės specialistų. „Magnusson“ Lietuvoje konsultuoja visais teisiniais verslo vystymo, komercinės veiklos, pažeidimų prevencijos klausimai, atstovauja sprendžiant sudėtingus teisinius ginčus. „Magnusson“ advokatai tarptautiniuose teisės žinynuose „The Legal 500“ ir „Chambers“ kasmet yra rekomenduojami kaip savo praktikos sričių ekspertai Lietuvoje.

Nuo 2002 m. veikianti komunikacijos ir rinkodaros agentūra „Idea prima“ teikia paslaugas daugiau nei 30 klientų, tarp kurių – Baltijos šalyje pirmaujanti pramogų ir prekybos centrų valdymo bendrovė „Akropolis group“, mažmeninės prekybos kompanija „Circle K“, draudimo bendrovė BTA, vaistinių tinklas „Gintarinė vaistinė“, koncernas SBA ir SBA grupės įmonės „Urban Inventors“ bei „Capitalica Asset Management“, Medicinos bankas, „Lietuvos geležinkeliai“, restoranų grupė „Fortas“, Lietuvos investicinių ir pensinių fondų asociacija, tarptautinė veiklos vertinimo sprendimų bendrovė „Nielsen“.

Šiemet „Idea prima“ Rygoje vykusiuose geriausių Baltijos šalių komunikacijos kampanijų apdovanojimuose „Mi:t&links. Baltic Communication Awards“ buvo pripažinta Lietuvos metų agentūra.