„Plėtodami veiklą naujausių technologijų, atsinaujinančios energetikos, nekilnojamojo turto, kino filmų ir kitose veiklos srityse nuolat siekiame būti tiek veiklos ekspertais, tiek patikimais partneriais ir patraukliu darbdaviu. Todėl norime dar plačiau pasidalinti ir papasakoti, ką kuriame, kaip nuosekliai plėtojame verslo procesus ir formuojame inovacijų kultūrą, kuo skiriamės didžiausių verslo grupių šalies žemėlapyje. Tikime, kad pasirinkti profesionalūs komunikacijos partneriai padės pasiekti užsibrėžtų tikslų“, – teigia „ACME Grupės“ vadovas Sergej Artemiuk.

Sergej Artemiuk

Įmonių grupės bendradarbiavimas su „Idea prima“ apims integruotos komunikacijos veiksmų įgyvendinimą. Tarp kertinių komunikacijos tikslų – įvaizdžio stiprinimas ir konsultavimas integruotos komunikacijos klausimais.

„Su didžiausiu užsidegimu bei aistra imamės partnerystės su „ACME Grupe“ ir tikimės pateisinti suteiktą pasitikėjimą. Bendradarbiavimas su beveik 30 metų veiklą vystančia įmonių grupe yra ne tik mūsų patirties įvertinimas, bet ir puiki galimybė įgyvendinti komunikacijos pokyčius kartu. Tikiu, kad mūsų suburta komunikacijos specialistų komanda pasieks puikių bendradarbiavimo rezultatų“, – sako agentūros „Idea prima“ direktorius ir partneris Paulius Tamulionis.

Paulius Tamulionis

Beveik 30 metų skaičiuojanti lietuviško kapitalo bendrovių grupė „ACME Grupė“ vienija 39 bendroves, veikiančias Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje, iš kurių žinomiausios yra „ACC Distribution“, „AVAD Baltic“, „ACME Solar Group“, „Servisa ICT“, „ACME Film“, „ACME Valda“, „ACME NT“, „Drąseikių karjeras“ ir kt. Tarp beveik 600 mln. eurų apyvartos įmonių grupės vystomų verslo sričių – didmeninė elektronikos įrenginių prekyba, filmų kūrimas ir platinimas, nekilnojamojo turto plėtojimas ir kt.

Nuo 2002 m. veikianti išmaniosios komunikacijos agentūra „Idea prima“ teikia paslaugas daugiau nei 30 verslo ir viešojo sektoriaus klientų, tarp kurių – koncernas „SBA Grupė“, Medicinos bankas, „Elektrum Lietuva“, „Lietuvos geležinkeliai“, „Circle K“, Lietuvos investicinių ir pensinių fondų asociacija, Šiaulių oro uostas, „Husqvarna“, „Gintarinė vaistinė“, „Akropolis Group“, „Achema“, „Čili Holdings“ ir kiti.

Praėjusiais metais agentūra pelnė daugiausiai apdovanojimų už geriausius komunikacijos projektus „PR Impact Awards 2021“.