Artimiausiomis savaitėmis socialinis tinklas pristatys specialiąją svetainę, kurioje vartotojai galės sužinoti apie visus reklaminius skelbimus, paskelbtus tinkle, įskaitant ir tuos, kurie yra politinio pobūdžio. Šioje svetainėje bus galima gauti informacijos apie tai, kas įdėjo konkretų skelbimą, kiek ilgai jis yra įdėtas ir kokiai tikslinei auditorijai yra numatytas.

Be to, bet kokia politinė reklama nuo šiol bus žymima specialiu ženkleliu. Reklamų davėjams, kurie pažeis pranešimų publikavimo taisykles, bus taikomos griežtesnės sankcijos, skelbia „Twitter“.

Socialinio tinklo vartotojai galės pasiskųsti dėl bet kokio reklaminio skelbimo, kuris, specialistams peržiūrėjus ir patvirtinus pažeidimo atvejį, bus nedelsiant pašalintas.

Rugsėjo pabaigoje „Twitter“ atstovai identifikavo ir užblokavo 201 paskyrą, kaip įtariama, susijusią su Rusijos propaganda. Paskyros susijusios su neteisingos informacijos skleidimu pernai vykusiuose JAV prezidento rinkimuose. „Twitter“ taip pat nustatė, kad glaudžiai su Rusijos vyriausybe susijęs propagandinis transliuotojas „Russia Today“ (RT) 2016 metais „Twitter“ reklamoms išleido 274 tūkst. dolerių. Remiantis pranešimais, RT taip pat stipriai susijęs su Rusijos kišimusi į praėjusiais metais vykusius JAV prezidento rinkimus.