Pagrindinį ŽLG verslą, žurnalų leidybą ir internetinių portalų administravimą, perka UAB „Media bitės“. Pasak T. Balžeko, šioje bendrovėje neseniai įvyko akcininkų persiskirstymas ir šiuo metu ją kartu su juo valdo penki akcininkai. T. Balžekui priklauso 51 proc. „Media bičių“ akcijų, dar 24 proc. valdo Martynas Basokas, 10 proc. - pagrindinis užsakomųjų skrydžių bendrovės „Small Planet Airlines“ akcininkas Vytautas Kaikaris, 9 proc. - Gabrielė Burbienė, 6 proc. - Tomas Bindokas.

ŽLG priklauso savaitraščiai „Žmonės“, „Ji“, mėnesiniai žurnalai „Laima“, „Edita“, ketvirtiniai bei dvimėnesiniai žurnalai „Žmonės. Legendos“, „Laima Velvet“ bei kas pusmetį leidžiamas žurnalas „Laima stilius“. Internete ŽLG priklauso tinklapiai žmonės.lt, ji24.lt, elaima.lt, shopspy.lt, e-leidiniai.

„Naujieji mūsų žurnalų ir portalų valdytojai turi didelę patirtį žiniasklaidos versle, tad tikime, kad jie sklandžiai perims leidybos tradicijas, išlaikys aukštą kokybės lygį ir reputaciją, kurie jau beveik tris dešimtmečius yra ŽLG verslo kertiniai akmenys. Jie pratęs pradėtą verslo modernizavimą, kuris būtinas nuolat besikeičiančioje žiniasklaidos rinkoje“, - BNS atsiųstame pranešime spaudai teigė ŽLG valdybos pirmininkas Cameronas G. Greavesas.

ŽLG nuo 2013 metų valdo Nyderlanduose registruotas fondas „Stichting Administratiekantoor Kemplake“. T. Balžekas BNS teigė, kad sandorį tikimasi užbaigti iki rugsėjo pabaigos, jo suma - neatskleidžiama.

„Perkame verslą. Matome perspektyvą jame. Iš pradžių norime pabaigti sandorį, o tada tik jau kalbėti apie tai, ką mes norime padaryti“, - kalbėjo T. Balžekas, kuris „Žurnalų leidybos grupei“ vadovavo 2014 metų birželio-gruodžio mėnesiais.

Kaip rašo BNS, rugsėjį ŽLG ir „Media bitės“ pasirašė verslo perleidimo ketinimų protokolą. „Media bitės“ taip pat įsigis 40 proc. antrinės ŽLG įmonės „Medipresa“, vykdančios periodinių leidinių ir knygų distribuciją. Tuo metu „Vertikali medija“, valdanti transporto skelbimų portalą „Autogidas“ ir nekilnojamojo turto skelbimų portalą „DomoPlius“, ir toliau lieka ŽLG nuosavybe.

Žurnalų leidybos grupė praėjusiais metais gavo 7,994 mln. eurų konsoliduotų pajamų - 19,7 proc. daugiau nei 2015 metais, kai įmonių grupės apyvarta buvo 6,68 mln. eurų. Bendrovės konsoliduotas grynasis pelnas per metus sumažėjo 46,1 proc. iki 320,3 tūkst. eurų.

ŽLG ir „15min” sieja ilga bendradarbiavimo istorija. Portalas „15min”, remiantis partnerystės sutartimi, aštuonerius metus buvo ŽLG atstovais internete. Kurį laiką ŽLG ir „15min” veikė kaip bendra įmonė. 2014 m. bendrovė „Eesti Meedia Group“, tuo metu per bendrovę „Baltic Media Group“ valdžiusi tiek ŽLG, tiek „15min”, sujungė šių įmonių veiklą ir reorganizuotos įmonės vadovu paskyrė T. Balžeką. Tačiau 2017 m. sausį šių įmonių veiklos buvo vėl atskirtos, o „Eesti Meedia Group“ nusprendė ŽLG parduoti. ŽLG akcijos buvo parduotos Nyderlanduose registruotai bendrovei STAK „Kemplake“.

2017 m. vasarį T. Balžekas paliko portalo „15min” ir naujienų agentūros BNS vadovo pareigas. Kaip buvo skelbiama, taip buvo nuspręsta šalių susitarimu. Vėliau jis dalyvavo derybose dėl naujienų agentūros ELTA įsigijimo, tačiau galiausiai agentūra buvo parduota Gitanai Markovičienei.