„Portalas DELFI kasdien pateikia labai daug turinio, tad vartotojai gauna nesibaigiantį naujienų srautą. Šioje kasdieninėje laidoje mes pateiksime svarbiausias aktualijas, įdomiausią informaciją, kalbėsimės su iš įvykio vietos grįžusiais ar joje esančiais žurnalistais, taip pat netrūks ir pramoginio turinio“, – pasakoja A. Mazėtis.

Pasak jo, ši laida bus puikus pasirinkimas tiems, kurie pirmenybę teikia video turiniui. „Jei kažkas nenori ar neturi galimybės skaityti straipsnių, galės tiesiog užsidėti ausines ir žiūrėti laidą ar jos klausytis“, – sako žurnalistas.

Pasak A. Mazėčio, prisijungimas prie DELFI komandos jam buvo natūralus žingsnis. „Prieš septynerius metus atėjau dirbti į televiziją. Ten labai daug išmokau, džiaugiausi galėdamas dirbti objektyvioje, patikimoje komandoje. Natūralu, kad iš ten, kur buvo gerai, gali išeiti tik į kitą didelę žiniasklaidos priemonę, patikimą rinkos lyderę. Džiaugiuosi, kad DELFI vadovai pozityviai pažiūrėjo į šį sumanymą ir mes pradedame bendradarbiavimą, kuris, tikiuosi, truks ne vienerius metus“, – kalba jis.

Portalo DELFI vyr. redaktorė Rasa Lukaitytė-Vnarauskienė sako, kad A. Mazėtis dar labiau sustiprins DELFI TV ir pritrauks kasdieninių naujienų laukiančius žiūrovus. „Portalas DELFI – kiekvieną dieną skaitomiausias tarp interneto vartotojų Lietuvoje. Stengiamės, kad kiekvienas apsilankęs atrastų jam įdomiausią informaciją ir turinio formatą. Esu tikra, kad A. Mazėčio kuriama laida greitai atras savo gerbėjų ratą“, – teigia ji.

Šiuo metu DELFI grupei priklauso skaitomiausias kiekvieną dieną naujienų portalas DELFI su visa eile teminių kanalų, skirtų įvairioms auditorijoms ir skelbimų portalas „Alio.lt“. DELFI nuo 2007 m. priklauso Estijos žiniasklaidos grupei „Ekspress Grupp“. Tai žiniasklaidos grupė, plėtojanti internetinės žiniasklaidos, leidybos ir laikraščių verslą Baltijos šalyse. „Ekspress Grupp“ Lietuvoje taip pat priklauso ir reklamos paslaugų internete bendrovė „Adnet media“.