„Pastarąjį pusmetį nemažai nuveikėme stiprindami naujienų portalą LRT.LT, dabar lygia greta, neapleisdami interneto, kibsime į sunkiai aprėpiamus radijo aruodus. Radijo strategijos parengimas, visų trijų LRT radijų auditorijos plėtimas, kokybiško jo turinio pateikimas kuo įvairesniems vartotojams inovatyviose platformose 2019-aisiais bus tai, į ką labiausiai koncentruosimės. Tikime, kad Giedrius Masalskis padės šiam didžiuliam mechanizmui sklandžiai veikti“, – sako LRT generalinė direktorė Monika Garbačiauskaitė-Budrienė.

„Labai vertinu išreikštą pasitikėjimą ir nuoširdžiai tikiu, jog su komanda sugebėsime visus LRT radijus pakelti į naują lygį, tokį, kokio reikalauja dabartinis klausytojas. Noriu, kad radijas būtų patikimas, gyvas ir modernus draugas klausytojui. Nors radijas – gan inertiškas organizmas, tačiau tikiu, kad jog su profesionalų pagalba greitu laiku sugebėsime prestižines LRT radijo stotis įtvirtinti rinkoje ir kaip labiausiai konkurencingas“, – sako G. Masalskis.

Kūrybininkas, radijo ir televizijos prodiuseris, laidų ir renginių vedėjas Giedrius Masalskis – daugelio LRT eterio projektų veidas. LRT RADIJUJE jis veda laidą „Tuzinas“, buvo šių metų „Eurovizijos“ nacionalinės atrankos vedėjas, prieš dešimtmetį – LRT TELEVIZIJOS „Triumfo arka“ veidas. Giedriui yra tekę kurti, prodiusuoti ir vesti laidas trijose komercinėse televizijose, vadovauti renginių agentūrai. Karjerą jis pradėjo pirmojoje Lietuvoje komercinėje radijo stotyje „M-1”, vėliau kūrė ir vedė laidas „Radiocentre”.

Giedrius – aistringas buriuotojas, „Ambersail“ įgulos narys, patriotinių „Tūkstantmečio odisėjos“ ir „Tautiškos giesmės“ projektų dalyvis ir veidas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)