Dar daugiau aktualijų

Dvi savaites Dakaro ralio metu „Delfi TV“ eteryje su karčiausiomis naujienomis ir įdomiausiomis užkulisinėmis istorijomis tiesiai iš Saudo Arabijos žiūrovai galėjo susipažinti laidoje „Dakaras be cenzūros“. Joje netrūko netikėtumų, nesuvaidintų emocijų ir rekordiškai gausios Lietuvos lenktynininkų delegacijos komentarų.

Tačiau „Delfi“ video vadovas Arturas Paknys sako, kad net ir pasibaigus vienam atkakliausių sporto įvykių liūdėti neverta, nes nuo sausio 17 d. „Delfi TV“ programoje Dakarą keis kokybiškos informacinės laidos.

Arturas Paknys

„Pasibaigus šventėms ir Dakaro raliui, drauge su visais į įprastą darbo ritmą grįžta ir „Delfi TV“. Nuo šiol kiekvieną darbo dieną eteryje žiūrovų lauks dar daugiau aktualijų turinio ir informacinių laidų. Jose dar iki vakaro žinių bus galima susipažinti su svarbiausiais šalies ir pasaulio įvykiais bei aktualiausiais jų vertinimais“, – teigia A. Paknys.

Darbo dienomis, 15 val. eteryje bus transliuojama „Delfi diena“ su žurnalistėmis Kristina Pocyte ir Greta Klimkaite. Laida suteikia puikią progą susipažinti su operatyviai pateikiamomis žiniomis, svarbiausių įvykių analize, naujausiais valdžios sprendimais, reportažais ir pokalbiais.

Iškart po to, nuo 17 iki 18 val. Daivos Žeimytės–Bilienės, Kristinos Pocytės, Aurimo Perednio ir Gretos Klimkaitės vedama aktualių pokalbių laida „Iš esmės“. Patyrę žurnalistai garantuoja netikėtas diskusijas ir įtraukiančius pašnekesius su politologais, ekonomistais, politikais, verslininkais ir kitais savo srities specialistais.

Suklusti turėtų ir krepšinio gerbėjai, nes keičiasi ir jiems skirtų laidų laikas. Nuo šiol laida „Krepšinio zona“, kurioje svarbiausius krepšinio pasaulio įvykius gvildena žurnalistas Gediminas Inčiūra ir komentatorius Vaidas Čeponis, bus rodoma pirmadieniais 20 val. Po to, nuo 20.30 val., „Delfi TV“ eteryje laida „Šaro Barsa“, kurioje Barselonoje gyvenantis ir dirbantis žurnalistas Tomas Ramanskas kviečia drauge stebėti, kaip gausiam lietuvių būriui sekasi legendiniame šio miesto krepšinio klube.

"Šaro Barsa"


Pamėgtos ir naujos kelionių laidos

Ir tai dar tikrai ne visos „Delfi TV“ paruoštos staigmenos. Sausį žiūrovai išvys ne tik naujas jau pamėgtas kelionių laidas, bet ir turės galimybę pasimėgauti dar nematytais egzotiškais nuotykiais.
Ir naujaisiais metais kiekvieną savaitę vis kitas vietas lankys ir su jų tradicijomis susipažins O. Gasanovas laidoje „Orijaus kelionės“. Savo 20 tūkst. kilometrų kelionę tęs bei naujausiais įspūdžiais pasidalins laidos „Į pasaulio kraštą“ herojų šeima.

„Delfi TV“ žiūrovai turėtų puikiai pažinoti keliautoją Aurimą Valujavičių. Kiek anksčiau turėjome progą stebėti jo kelionę baidare Dunojumi bei 200 dienų žygį dviračiu per Skandinaviją. Sausio pabaigoje startuosiančiame naujame kelionių dienoraštyje A. Valujavičiaus ir vėl keliaus dviračiu. Tiesa, šįkart jis leisis į nuotykius Indonezijos džiunglėse.

Dar viena naujiena – su geriausia savo kompanione kuprine pasaulį išmaišiusio keliautojo Algirdo Morkūno laida „Egzotiniai keliai“. Joje stebins spontaniškos kasdienio gyvenimo akimirkos iš netikėčiausių pasaulio kraštų. Originalumu nenusileis ir „Youtube“ vartotojams žinomo, tolimųjų reisų vairuotojo Leono Andriulio gyvenimą ant ratų vilkike atskleisiantis dienoraštis „Gyvenimas inkile“.

„Mūsų žiūrovai itin mėgsta kelionių laidas. Ir net jei šiuo metu kelionės vis dar apribotos ir negalime aplankyti norimų vietų, „Delfi TV“ kviečia keliauti prie televizorių ekranų. Jaučiame gražių vaizdų, gerų įspūdžių ir emocijų poreikį. Todėl kiekvieną dieną pasiūlysime naujas įtraukiančias keliautojų laidas“, – tikina „Delfi“ video vadovas A. Paknys.

Visą „Delfi TV“ programą galite rasti ČIA.

„Delfi TV“ – nemokamas televizijos kanalas pasiekiamas visiems Lietuvos gyventojams. Nerandi? Kreipkis į savo televizijos tiekėją arba įjunk kanalų skenavimą savo televizoriuje.