„Su DELFI pradėjome dirbti 2018-ųjų pabaigoje, kuomet DELFI TV dar tik buvo pradedanti augti. Per labai trumpą laiko jie tapo žiūrimiausia Lietuvos interneto televizija, todėl, būdami žiūrimiausia lietuviška interneto laida, džiaugiamės žiupsneliu prie to prisidėję – mums didelė garbė bei privilegija toliau dirbti su pačiais geriausiais. Jeigu jau esame teisingame kelyje, kodėl reikėtų kažką keisti? Kartu galime nuveikti dar didesnių dalykų. Iš savo pusės galiu pažadėti vieną – šiemet stabdžių nespausime ir turėsime daug puikių pasikalbėjimų“, – sako laidos „Kitokie pasikalbėjimai“ prodiuseris Mantas Bertulis.

„DELFI TV toliau stiprėjant, čia atsirandant vis daugiau autorinių laidų ir talentingų kūrėjų, džiaugiamės, kad su mumis toliau dirba žmonės, kuriuos labai vertiname tiek mes patys, tiek žiūrovai. Esame tikri, kad „Kitokie pasikalbėjimai“ ir toliau neleis nuobodžiauti, atrasdami vis naujų požiūrio taškų“, – kalba DELFI direktorius Vytautas Benokraitis.

Skaitomiausias kiekvieną dieną naujienų portalas DELFI su visa eile teminių kanalų, skirtų įvairioms auditorijoms ir skelbimų portalas „Alio.lt“ nuo 2007 m. priklauso Estijos žiniasklaidos grupei „Ekspress Grupp“. Tai žiniasklaidos grupė, plėtojanti internetinės žiniasklaidos, leidybos ir laikraščių verslą Baltijos šalyse. „Ekspress Grupp“ Lietuvoje taip pat priklauso ir reklamos paslaugų internete bendrovė „Adnet media“.