Mobiliojo DELFI vartotojams skirtas naujas produktas „DELFI Šiandien“ sukurtas remiantis pasaulinėmis naujienų pateikimo vartotojams tendencijomis. DELFI vartotojai, apsilankę mobiliojoje svetainėje ar mobiliojoje programėlėje, „DELFI Šiandien“ kas rytą galės rasti viską, kas svarbiausio laukia tą dieną.

Čia, vienoje vietoje, jis galės sužinoti orų prognozę, kuri bus pateikiama atsižvelgiant į vietą, kurioje realiu laiku yra vartotojas, tinklalaidėje galės išklausyti svarbiausių dienos temų ir įvykių anonsą, kas ypač patogu keliaujantiems automobiliais, taip pat galės sužinoti, ko tą dieną reikia nepraleisti ir kokius straipsnius ar temas rekomenduoja DELFI redakcija.

„Kiekvienas iš mūsų kasdien susiduriame su milžiniškais informacijos srautais. Vien portale DELFI kasdien paskelbiami keli šimtai straipsnių, reportažų, video įrašų, tad natūralu, kad žmonėms, turintiems pasirūpinti daugybe kasdienybės reikalų, ne visada lengva sekti, kas tądien atsitiko svarbiausio ir ką jiems aktualu žinoti. „DELFI Šiandien“ jiems bus tarsi patogus gidas, leidžiantis žengti koja kojon su svarbiausiais įvykiais ir naujienomis“, – sako DELFI vyr. redaktorė Rasa Lukaitytė-Vnarauskienė.

Kartu su „DELFI Šiandien“ startuoja ir naujas mobiliojo DELFI dizainas. Atnaujintos mobilios DELFI versijos vartotojai galės dar patogiau gauti naujienas ir išskirtinį DELFI redakcijos sukurtą turinį: straipsnius, vaizdo ir garso įrašus. Tie, kurie labiau mėgsta naujienų klausytis, o ne skaityti, nuo šiol DELFI ras ir įdomiausių straipsnių ir laidų pagrindu parengtas tinklalaides (angl. podcasts).

Šiuo metu DELFI grupei priklauso skaitomiausias kiekvieną dieną naujienų portalas DELFI su visa eile teminių kanalų, skirtų įvairioms auditorijoms ir skelbimų portalas „Alio.lt”. DELFI nuo 2007 m. priklauso Estijos žiniasklaidos grupei „Ekspress Grupp“. Tai žiniasklaidos grupė, plėtojanti internetinės žiniasklaidos, leidybos ir laikraščių verslą Baltijos šalyse. „Ekspress Grupp“ Lietuvoje taip pat priklauso ir reklamos paslaugų internete bendrovė „Adnet media“.